• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2019

22:54

LEPI MIĆA OPLEO PO KOLEGAMA: Brena i Bojanić su NAJVEĆE STIPSE NA ESTRADI!

Estrada

LEPI MIĆA OPLEO PO KOLEGAMA: Brena i Bojanić su NAJVEĆE STIPSE NA ESTRADI!

Podeli vest

Lepi Mića kaže da su Lepa Brena i Miloš Bojanić neviđene štekare. Zmiju u džepu imaju i Marinko Rokvić, Mitar Mirić i Šako Polumenta, tvrdi folker

Lepi Mića tvrdi da su Lepa Brena i Miloš Bojanić najveće stipse na estradi! Učesnik "Zadruge 3" optužio je kolege da su velike štekare, a zatim je nabrojao ko još od poznatih pevača ima "zmiju u džepu".

Džej je džek

- Mnogi pevači su se tokom karijere kockali, pili i trošili pare. Miloš nije, ponašao se domaćinski. Zato i ima nekretnine, kola i fino skućenu familiju. Ali to ne menja činjenicu da je stipsa. Ma to svi na estradi znaju! Pravi Kir Janja i štekara je i Lepa Brena. Ona je zapravo na prvom mestu. Na drugom je Bojanić, a na trećem Marinko Rokvić. Iza njega je Mitar Mirić, a tu je, Boga mi, i Šako Polumenta. To je živa istina. Javno kažem i nek svi čuju - rekao je Mića u "Zadruzi" i dodao:

(FOTO) TIJANA, TI LI SI? Pevačica potpuno promenila izgled, fanovi je NISU PREPOZNALI!

Foto: Informer DN

- Za razliku od njih, široke ruke je Džej Ramadanovski. On je kralj, džek i gospoče.

Mića je potom ispričao kako se lično uverio da je Bojanić velika stipsa.

- Bio sam sa prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek posle nekoliko sati, dok smo mi sedeli s njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: "Sad će sigurno da donese svežu ribu, pršutu, sir..." A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sećam se njegove rečenice tada: "Nema ništa bolje od kašike!" - kazao je pevač, na šta je Bojanić skočio:

UPRAVO NA TV PINK POČINJE ISTORIJSKI TV SPEKTAKL - SERIJA “CRVENI MESEC”! Sudbinski ljubavni susret na svečanom balu promeniće sve! (VIDEO)

- Ma kad si ti bio kod mene? Zašto lažeš! Kakav pileći paprikaš? O čemu pričaš? Mi se nikada nismo družili! Da jesmo, video bi kako ja umem da ugostim ljude.

Nameštao mu tezge

Ovo je razjarilo Miću, pa je počeo da nabraja kad je sve bio gost kod Miloša.

Foto: Informer DN

- Zakuni se u sinove Mikicu i Baneta da nisam bio u tvojoj kući u Novom Sadu, a posle i u Crnoj Gori! Tvoja žena Branka može da potvrdi. Zajedno smo išli i na ručkove! Ja se kunem, dabogda mi se najgore desilo najmilijima! Je*em te u usta, smradu, pi*kice. Da li je moguće da postoji ovakav monstrum? Nastupali smo zajedno preko 100 puta, nameštao sam ti tezge, a ovako mi vraćaš - urlao je folker, na šta je Bojanić ostao pri svom stavu:

 

 

- Ma zašto ti mene napadaš? Jesmo nastupali zajedno, ali to je sve. Ne sećam se da si ikada kročio u moj dom.

Brena i Boba grade hotel i vinariju na Fruškoj gori

Foto: Informer DN

Lepa Brena i Boba Živojinović kupili su nedavno parcelu u mestu Divoš kod Fruške gore, gde planiraju da razvijaju biznis. Oni su pazarili hektar i po zemlje u blizini Sremske Mitrovice, na kojoj će sagraditi hotel i vinariju. Pevačica i bivši sportista odlučili su da se u narednom periodu ozbiljno posvete turizmu.

- Obilazili smo Frušku goru i po savetu stručnjaka, odlučili da kupimo zemlju u Divošu. Imamo brojne planove, za početak otvaramo vinariju, a dalje ćemo videti šta ćemo. Idemo korak po korak - rekao je Živojinović.

Boba je sa kumom već otvorio vinariju u Šidu, koja je za kratko vreme postala prepoznatljiv brend.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija