• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

08.10.2019

11:21

CECA I KARLEUŠA SE POMIRILE! Kraj suđenja decenije, LJUTE RIVALKE SE SVE DOGOVORILE U SUDNICI! (FOTO/VIDEO)

Estrada

CECA I KARLEUŠA SE POMIRILE! Kraj suđenja decenije, LJUTE RIVALKE SE SVE DOGOVORILE U SUDNICI! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Ceca Raznatović i Jelena Karleuša imale su danas pokušaj mirenja u Prvom osnovnom sudu u Beogradu koji je uspeo!

Medijacija ili pokušaj mirenja je bila održana zbog obostranih tužbi zbog uvreda u sudnici koje su izrečene kada su dve pevačice prvi put pokušale da se pomire pre nekoliko meseci.

Nakon medijacije Ceca je izašla vidno raspoložena iz sudnice i kratko prokomentarisala da je mirenje uspelo.
 

PONOVNI SUSRET NA SUDU! Karleuša u patikama, Ceca nasmejana!

- Medijacija je prošla i to znači da ovaj proces neće biti dalje nastavljen - kaže Ceca i dodala da ide kući da spava jer je večeras očekuje rođendanska žurka kod prijatelja.

Karleuša je izašla nekoliko trenutaka nakon folk zvezde i opsovala novinarku.

- Kome da dam izjavu. Tebi da dam izjavu? Ti možeš samo batine da dobijes, pička ti materina - rekla je Jelena Karleuša.

Dve pevačice će se još susretati na sudu jer ostaje Cecina tužba koju je podnela protiv Jelene jer je ova tvrdila da je Ceca naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija