• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

09.10.2019

13:01

KARLEUŠIN SEKSI SNIMAK POTOPIO INTERNET! Jelena se utegla u roze triko i pohvalila da je smršala, SVE KIPI I PUCA! (VIDEO)

Estrada

KARLEUŠIN SEKSI SNIMAK POTOPIO INTERNET! Jelena se utegla u roze triko i pohvalila da je smršala, SVE KIPI I PUCA! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša od ranog jutra je aktivna na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži objavila je novi provokativan snimak. Naime, JK se pozirala u minijaturnom pink trikou, pri čemu su njene velike grudi kipile iz ove odevne kreacije

Ono što je primetno jeste da Jelena na sebi nije imala šnimku.

CECA I KARLEUŠA SE POMIRILE! Kraj suđenja decenije, LJUTE RIVALKE SE SVE DOGOVORILE U SUDNICI! (FOTO/VIDEO)

- Moje telo izgleda bolje posle dugog perioda kada sam imala višak kilograma, kada sam jela brzu hranu... Ova godina je bila odvratna na svaki poseban način... Sada je red da preuzmem kontrolu nad svojim životom, mojim telom, mojim zdravljem... Moja nutricionistkinja Ana je stvarno neverovatno. Naravno, bez mesa, mlečnih proizvoda, slatkiša ili soda... I bez vežbanja, jer to mrzim! Ovo je samo početak, želimo bolje rezultate, samo sačekajte - napisala je Jelena Karleuša.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija