• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

09.10.2019

16:32

MILOŠ BOJANIĆ IMA VANBRAČNOG SINA?! Varao suprugu sa 20 GODINA MLAĐOM koja živi u Americi!

Estrada

MILOŠ BOJANIĆ IMA VANBRAČNOG SINA?! Varao suprugu sa 20 GODINA MLAĐOM koja živi u Americi!

Podeli vest

Miloš Bojanić postao je prošle nedelje ravnopravni takmičar rijalitija "Zadruga" i odmah je pokušao da se publici, ali i svojim cimerima predstavi kao čovek bez ijedne mrlje u životu. Pevač, međutim, krije jednu veliku tajnu!

Na estradi, naime, mesecima kruže priče kako je Bojanić varao svoju suprugu Branku sa 20 godina mlađom ženom, koja živi u Americi i koja, verovali ili ne, odgaja njihovog sina!

Pred Milošev ulazak u rijaliti pitali smo ga da li su te priče tačne, a on nas je iznenadio odgovorom.

Poruka za Ilića
Miroslav Ilić treba da se plaši Boga. Treba da prizna Devina za sina, a ne ovako da se ponaša
Miloš Bojanić

- Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete. Da imam vanbračnog sina, odmah bi ga priznao. Ma iste sekunde bih to uradio - rekao nam je popularni pevač.

Bojanić kaže da se nikad ne bi ponašao kao njegov kolega Miroslav Ilić, koji još uvek nije priznao sina Devina, kojeg je pre tri decenije dobio sa Mirom Antonović.

- Miroslav treba da se boji šta može da ga snađe u životu. Pa šta, desilo mu se da ima dete, to je lepo i treba da ga prizna, a ne ovako da se ponaša. Bog sve vidi i sve zna! Miroslav treba da se plaši smrti i Boga - zaključuje pevač.

Inače, suđenje između Miroslava i Devina zakazano je za 15. oktobar, a da li će sve to čekati i Bojanića, saznaćemo tek na leto sledeće godine, kad se završi popularni rijaliti.

Foto: Informer

Snežo, zašto trpiš ginekologa koji te vara?

Miloš se dotakao i svoje koleginice Snežane Đurišić:

- Nismo baš bliski. Čuo sam da uzima bakšiš muzičarima, ali nisam sa njom radio. Viđamo se samo kod prijatelja ili po emisijama. Čuo sam da je sa ovim ginekologom, koji je vara. Ne znam zašto ga trpi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija