Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

10.10.2019

20:18

SRBIJO, IZVINI! VELIKA ALBANIJA JE ZLO KOJE UGROŽAVA I VAŠU I MOJU ZEMLJU! Makedonac o skandalu na snimanju emisije TLZP!

Estrada

SRBIJO, IZVINI! VELIKA ALBANIJA JE ZLO KOJE UGROŽAVA I VAŠU I MOJU ZEMLJU! Makedonac o skandalu na snimanju emisije TLZP!

Podeli vest

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski izvinjava se ljudima u Srbiji što je na snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato" rukama pokazao zloglasni simbol "velike Albanije"

Učesnik takmičenja TLZP javio se juče u našu redakciju i objasnio šta se zaista dogodilo. Rekao nam je da je slučajno ukrstio palčeve tokom poziranja, pa je na slici ispalo kao da je napravio znak albanskog dvoglavog orla.

Kajmakoski kaže da nije želeo da povredi ničija osećanja, posebno što veoma dobro zna koliko je ideja o "velikoj Albaniji" nanela zla i Srbima i Makedoncima.

- Izvinjavam se celoj Srbiji i svim njenim građanima koji su povređeni mojim gestom! To mi nikako nije bila namera! Slučajno sam stavio ruke tako da je na slici ispalo da podržavam 'veliku Albaniju'! Volim Srbiju, to je zemlja u kojoj sam se proslavio i u kojoj imam mnogo prijatelja. Svi koji me poznaju znaju da sam poslednji čovek koji bi podržao zločinački projekat "velike Albanije"! To je zlo koje ugrožava i Srbiju, ali i moju Makedoniju - priča pevač i nastavlja:

Traži oproštaj

Volim Srbiju, to je zemlja u kojoj sam se proslavio i u kojoj imam mnogo prijatelja
Daniel Kajmakoski

- Na mojim nastupima i u javnosti više puta sam ogrtao i podizao srpsku zastavu i slikao se sa njom. Ponosan sam zbog toga. Sramota me je što sam dozvolio da budem izmanipulisan i uslikan tako da ispada da promovišem veliko zlo. Ja sam patriota i pravoslavac i mislim da su Srbi i Makedonci dva najbliža naroda na Balkanu.

Foto: Informer DN

Skandal koji danima potresa zemlju dogodio se pre nekoliko dana u bekstejdžu emisije TLZP. Daniel se spremao za imitaciju pevačice Tejlor Svift i pozirao je foto-reporterima. Dok je menjao poze, u jednom trenutku namestio je ruke tako kao da pokazuje albanskog "dvoglavog orla".

Foto: Informer DN

 

- Pozirao sam da bih pokazao nalakirane nokte. Fotografi su napravi desetak slika, a na jednoj sam, sasvim slučajno, stavio ruke u pogrešan položaj. Kad sam video da ljudi misle da propagiram simbol "velike Albanije", bio sam u šoku. Nikada to ne bih uradio, jer je pod okriljem tog znaka naneto mnogo zla Srbima i Makedoncima - izjavio je Kajmakoski.

Zločinački projekat

Patriota sam i poslednji sam čovek koji bi podržao taj zločinački projekat
Daniel Kajmakoski

Da pobednik "Iks faktora" iskreno žali zbog svega što se desilo ispričao nam je i njegov kolega iz TLZP Nenad Knežević Knez.

- On je je pravoslavni Makedonac, veći deo života je proveo u Beču, a sada živi u Nišu. Kakav crni albanski dvoglavi orao?! Na probi je baš bio deprimiran zbog svega. Rekao mi je: "Gde mene izabraše za ovo?! Nisam to namerno uradio, nasankan sam." Ljudi, on ne bi mrava zgazio! - kaže pevač.

Aca Lukas: Daniel to nije namerno uradio

Aca Lukas veruje da Kajmakoski nije imao nijedan razlog da namerno pokaže albanskog dvoglavog orla.
- Nije to on namerno uradio. Niti je Šiptar, niti je imao bilo koji razlog za provokaciju. To je kao kada bih ja hteo da budem Francuz, a nemam dodirnih tačaka sa njima. Nelogično mi je - kaže pevač.

 



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Chicha

pre 4 godine

Taka e , Srbi i Makedonci dva bratska naroda.

zoki

pre 4 godine

Ma sto trezan misli - pijan govori . Neradi to vise " IZVINI " . Nismo mi vise budale . Netreba nam u zivotu i KRAJ . Svet je veliki - Moze da peva kome hoce - nama je svejedno . Kod nas je svaki drugi pevac . Ima nas 1 000 000 , ako ne i vise .

Luka

pre 4 godine

Bedna kukavica, dali mu Siptari pare da to uradi, sad se izvinjava pa bi da peva i Srbima da i tu zaradi neku pare. Do god je u TLZP, ne gledam tu emisiju.

nislija

pre 4 godine

Eeeeee druže moj,sad si ga uprskao . Strmoglavo ce ti pasti popularnost, a sve si imao od ovog naroda. Jedan pogrešan potez i nema te više,tako ti je to u svim segmentima života. Student padne ispit samo zbog 1- og poena, U sportu se gubi titula zbog jednog pogrešnog poteza Ko zna da hoda po ivici žileta taj uspe,ko nezna bude zaboravljen. jedna ne promisljena greška je teža nego 100 IZVINI

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija