• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

13.10.2019

09:18 >> 09:34

ISPOVEST BOŽA VREĆA: Želeo sam da usvojim dete!

Estrada

ISPOVEST BOŽA VREĆA: Želeo sam da usvojim dete!

Podeli vest

Božo Vrećo priznao je da je želeo da usvoji dete, ali da nije uspeo u svojoj nameri

-Nekad sam to želeo. Štaviše, pokušao sam da usvojim dete iz doma u nekoliko navrata, ali nije mi uspelo. To ne funkcioniše kod nas, nemamo tako uređen sistem, zato sam odustao od toga. Moje pesme su ono što treba da ostane iza mene, pomirio sam se s tim- iskreno je ispričao pevač sevdalinki.
 

 


Božo je svojevremeno ispričao i da je majka njegova najveća podrška, te da se nikada nije obazirala na negativne komentare.

 

 

(FOTO) BOŽO VREĆO GLAMUROZNOM TOALETOM ODRŽAO MODNU LEKCIJU ČAK I HOLIVUDSKIM DIVAMA! Ovog puta je prevazišao samog sebe!

-Ona nikada nije imala problem s tim šta okolina kaže. To nije prihvatala. Ona je majka koja me je rodila takvoga. Ona nije neko ko će ispunjavati želje drugih, ko će svoje dete odgajati na način kako to sredina diriguje. Ona je imala svoj sistem koji se pokazao ispravnim. Stvorila je od mene divnog čoveka, iskrenog. Niti nijednog trenutka nije pogrešila. Ostala je stamena, čvrsta, jaka. Ona je moja potpora, moja muza. Uvek je tu uz mene na mojim koncerta. To je gnezdo kojem se uspešno vraćam- rekao je jednom prilikom.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija