• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf

16.10.2019

18:12 >> 18:13

POZNATI GLUMAC OTVORENO O SINU KOJI JE BIO HEROINSKI ZAVISNIK: Mislio sam da ću ga izgubiti!

Estrada

POZNATI GLUMAC OTVORENO O SINU KOJI JE BIO HEROINSKI ZAVISNIK: Mislio sam da ću ga izgubiti!

Podeli vest

Kameron je zbog dilovanja droge bio iza rešetaka, a u svojim dvadesetim godinama postao zavisnik o kokainu

Kameron Daglas (40), sin poznatog glumca Majkla Daglasa (75), još kao tinejdžer bio u paklu droge. On je u početku bio samo diler, međutim kasnije je i sam postao zavisnik o heroinu.

- Mrzeo sam sve što mi se događalo u životu zbog droge, ali jednostavno nisam mogao da prestanem - iskreno je rekao Kameron u velikom intervju za magazina "People".
 

 


Roditeljima, Majklu i producentkinji Diandi Luker (63) ovaj period bio je jako težak, osećali su se bespomoćno i nisu znali kako da mu pomognu, a i oni su osećali da tonu zajedno sa njim. Svaki savet koji su dali sinu nije baš bio od pomoći, zato što Kameron nije želeo ni da ih čuje.

 

 

- Bilo je trenutaka kada je nada potpuno nestajala. Život se pretvorio u niz kriza. Mislio sam da ću ga izgubiti - rekao je Majkl kako se osećao možda u najgorem trenutku svog života.

(FOTO) PRAVA LJUBAV OPSTAJE UPRKOS PROBLEMIMA! Prebrodili najteže životne trenutke!

Kameronu je u tom periodu može se reći prosto bila rutina da se drogira.

On je zbog optužbe da je dilovao metamfetamin i kokain, zbog čega je iza rešetaka proveo 7 godina. Nakon zatvorske kazne Kameron se potpuno promenio, on je danas u braku sa instruktorkom joge Vivijan sa kojom ima ćerkicu Luu.

Kameron se sada posvetio ljudima koji imaju isti problem koji je i on imao, i kako kaže ima veliku želju da svakom od njih pomogne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pošten i iskren momak,samo tako kad imaš novca,pa makar i tajin.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija