• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

19.10.2019

10:56

ČULA SAM SE SA SLOBOM! Kija se prvi put pojavila u javnosti nakon što je bivšeg muža napala nožem

Estrada

ČULA SAM SE SA SLOBOM! Kija se prvi put pojavila u javnosti nakon što je bivšeg muža napala nožem

Podeli vest

Kija Kockar sinoć se prvi put pojavila u javnosti nakon incidenta sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, koji se dogodio u sredu, oko pet sati ujutru

Kija Kockar u jedan beogradski hotel došla je u pratnji njenog i Slobinog zajedničkog menadžera i tom prilikom otkrila da se nakon incidenta čula sa Slobom.

- Naravno da je sve u redu. Čak smo se i čuli danas. Pričali smo normalno. Pričali smo u vezi nekog posla, nevezano za ovo - rekla je za Telegraf.rs Kija, koja i dalje negira da se napad u Radanovićevom stanu dogodio.

KIJA UCENJUJE SLOBU?! Poseduje kućni snimak sa EKSPLICITNIM MATERIJALOM KOJI BI RADANOVIĆU UNIŠTIO KARIJERU!

Podsetimo, Kija je u sredu oko pet časova ujutru upala u Slobin stan i napala ga nožem. I ona i Sloba su čak i u policiji nakon incidenta dali skroz oprečne izjave. Prema našim informacijama, Kija je ispričala da su ona i Sloba zajedno bili na promociji knjige i da su se zatim po ranijem dogovoru zajedno uputili u njegov stan na Novom Beogradu.

 

 

Međutim, Radanović je ispričao totalno drugačiju verziju događaja koja je prethodila sukobu.

- Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obe ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - ispričao je Sloba inspektorima.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija