• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

21.10.2019

09:24

PLJUNUO JE, URLAO NA NJU I CEPAO JOJ STVARI! Žestoki sukob Andreane Čekić i njenog VERENIKA - razdvajali ih

Estrada

PLJUNUO JE, URLAO NA NJU I CEPAO JOJ STVARI! Žestoki sukob Andreane Čekić i njenog VERENIKA - razdvajali ih

Podeli vest

Napravili incident pred svima, drao se i tražio da mu vrati novac

Andreana Čekić i njen verenik Marko Milošević ponovo su se posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, gde se trenutno nalaze na pevačicinoj turneji.

SLOBU ČUVA OBEZBEĐENJE! Evo koji je njegov najveći strah!

Perje među verenicima je letelo prošle nedelje ispred jednog kluba naočigled brojnih prolaznika. Kako mediji prenose, pevačicin izabranik je bio toliko drzak prema njoj da su članovi benda i organizatori morali da intervenišu i da ih razdvoje.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- To je bilo strašno. Bruka i sramota. Marko se prema Andreani poneo nezrelo i bezobrazno. Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Taj dan im je bio slobodan, pa su sebi dali oduška i grupno izašli na muziku u jedan lokal da se opuste. Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi, a ispao je skandal. On je počeo da pije i stvar se otrgla kontroli. Čašćavao je muziku, nedolično se ponašao, a Čekićka je pokušavala da ga obuzda. U jednom trenutku su počeli žustro da se svađaju. Milošević je tada počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Niko nije mogao da ga obuzda - priča sagovornik koji se zadesio na istom mestu.

CECA ĆE OVU PESMU PEVATI VELJKU NA SVADBI SA KNEDLOM U GRLU! Stihove ovog hita je Arkan obožavao! (VIDEO)

 

Prema njegovim rečima, Milošević je pljunuo u lice pevačicu i pocepao joj majicu.

- Vikao je: "Hoću moje pare, nisam ja ovde za džabe došao". Muzičari su pokušavali da smire strasti, ali uzalud, on joj je pocepao majicu i sve su joj se grudi videle. Ma, užas. To je bila kap koja je prelila čašu. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju od 1.600 dolara - kazao je sagovornik.

Foto: printscreen instagram

 

Međutim, dan posle incidenta Marko je navodno shvatio svoju grešku, pa je sa aerodroma molio verenicu da mu oprosti.

- Čist bezobrazluk. Nije želeo da se čekira dok se ne čuje s njom. Bacao se po aerodromu, kukao i molio da mu oprosti. Ne znam šta joj je bilo, ali je muzičarima rekla da ga vrate i da će da mu pruži poslednju šansu. Rekla je da ne želi da ga nosi na duši ako mu se nešto dogodi. Vratili su ga, ali ga svi u grupi kuliraju. Njih dvoje su se pomirili, ali svi su i dalje u šoku zbog tog incidenta - završava pomenuti izvor. 

ANA SEVIĆ DOBILA POKLON VREDNIJI OD ZLATA! Evo kako je pevačica proslavila 34. rođendan! (FOTO)

 

Andreana se nije oglašavala još uvek o ovom incidentu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Xperson

pre 4 godine

Molim te, Boze, samo da se ova sorta ne razmnozava.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija