• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

21.10.2019

17:54

HALID PROGOVORIO O PREBIJANJU LJUBAVNICE SONJE: Bila je AGRESIVNA I PIJANA! Popila je litar i po ČIVASA! (VIDEO/FOTO)

Estrada

HALID PROGOVORIO O PREBIJANJU LJUBAVNICE SONJE: Bila je AGRESIVNA I PIJANA! Popila je litar i po ČIVASA! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Pevač Halid Muslimović (58) našao se u centru skandala kada ga je izvesna Sonja Bašić poreklom iz Bosne i Hercegovine, a s prebivalištem u Australiji optužila za navodnu novčanu prevaru u iznosu od 400.000 dolara

Kada su se sreli, kako tvrdi Sonja, pevač ju je izbacio iz automobila, a potom pretukao. Halid je rekao da ju je upoznao davno, dok je kao njegov fan dolazila na koncerte.

Foto: Printscreen youtube

 

- Ja je znam 20 godina. Znam je s koncerata, ona je moj fan. Imam fotografiju koju je meni ona jednom poslala, kada smo se upoznali - rekao je Muslimović.

 

- Ne mogu o da pričam zato što je u toku sud i neke stvari moram zadržati dok se to ne završi. Sada mogu da kažem da je to laž, manipulacija, ucena, na kraju krajeva treba da se uporede, u poslednjih godinu dana, tekstovi i njene izjave, sve će vam se reći. Ništa se ne poklapa - objašnjava on.

Pevač negira da mu je Sonja poslala 400.000 dolara, ali ne krije da su poslovno sarađivali jedan period.

KIJIN SPOT JE PLAGIJAT - zbog ovoga će joj SKINUTI pesmu sa Jutjuba?! Pogledajte čije kadrove je UKRALA - IDENTIČNI SU! (VIDEO)

- Znate li vi koliko je to novca? To je hrpa novca, to je blefiranje iz nekih njoj poznatih razloga, dole u Australiji, pa se vadi na to. To je laž i manipulacija! Jeste da nije baš lepo, ali šta ću - objašnjava pevač.

 

 

- Mi smo pravili neki biznis, ona je meni radila neke koncerte, ja sam odrađivao... Ona meni nekada pošalje moj novac... uglavnom smo pravili balans. Međutim, tu nije u pitanju novac, već nešto sasvim drugo. Ima tu malo i ucene i svega - priča Halid.


Podsetimo, Sonja je u svojoj ispovesti otkrila da je došla u Bosnu da se suoči sa pevačem, a da ju on tada navodno izbacio iz kola i pretukao.

 

- Ona prvo nije došla da se suoči s mnom. Ona je žena koja je pokušala neki biznis u Bosni, tada je bila pijana, popila je litar i po čivasa, postoje svedoci. Žena je bila agresivna i pijana, tako da ja sa tim ništa nemam. Bio sam dobronameran da joj pomognem u njenom biznisu, da je tu noć odvezem tamo gde je stanovala. Ali, ona je tražila više, što se nije uklapalo ni u moju etiku, ni u moj život - objašnjava pevač.

Foto: Printscreen You Tube

- Ona da je pametna ne bi istrčavala, ona sam sebi pravi problem sada sa Australijiom. Ona spominje velike pare, moraće da odgovara u Australiji, jer ako ga je dala - kako ga je dala? Odakle joj i da li je platila porez? Ona samu sebe svojim tračem uvaljuje - zaključio je Halid.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Ona bi: 1. da joj banka preko koje je slala novac i vrati taj novac jer kako je rekla oni su prvi videli da je neko vara. 2. da joj australijska vlada plati sve troskove oko suda, ukljucujuci i njena putovanja i smestaj, u Bosni i Hercegovini. Po njoj to je pozajmljeni novac koji joj nije vracen. 3. da sud presudi u njenu korist i da joj taj pevac vrati novac. Ocigledno je bila u vezi sa pevacem a on je imao zlatnu koku koja je neprestano slala novac. Na hiljade budu prevareni i moraju da zaborave izgubljeno. Ona je bila ljubavnica i finansirala tu ljubavnu vezu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija