• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

24.10.2019

09:39

ANA SEVIĆ RASKINULA VERIDBU! Pukla tikva, za sve je KRIV DARKO LAZIĆ? Evo šta se desilo!

Estrada

ANA SEVIĆ RASKINULA VERIDBU! Pukla tikva, za sve je KRIV DARKO LAZIĆ? Evo šta se desilo!

Podeli vest

Ana Sević i Danijel Nedeljković raskinuli su veridbu

Kako dalje saznajemo, pevačica i biznismen stavili su tačku na svoju ljubav zbog nesporazuma koji nisu uspeli da reše.

Prema rečima Anine bliske prijateljice, jedan od razloga je i Darko Lazić.

- Da li su zauvek raskinuli ili je u pitanju samo trenutni problem, ne mogu da tvrdim, ali njih dvoje već nekoliko dana nisu zajedno. Videli ste da je Ana došla da podrži Darka na njegovoj promociji pred koncert, a to nije slučajno. Lazić i Sevićka jesu uspeli da reše nesuglasice koje su imali, ali ona ne bi tek tako došla da podrži bivšeg muža. Svi govore da je to jedan od razloga raskida Ane i Danijela. Možda, kad se strasti smire, njih dvoje shvate da ne mogu jedno bez drugog. Svi parovi imaju probleme, pa će vreme da pokaže. Zasad od svadbe nema ništa - priča pevačicina prijateljica.

Foto: Informer DN

ZAKOPALI RATNE SEKIRE? DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ PONOVO ZAJEDNO! Bivši supružnici zajedno sa ćerkom! (VIDEO)

Prema njenim rečima, trebalo je da Sevićeva slavi rođendan u jednom restoranu, ali je to otkazala zbog raskida.

ANA SEVIĆ DOBILA POKLON VREDNIJI OD ZLATA! Evo kako je pevačica proslavila 34. rođendan! (FOTO)

- Želela je da okupi prijatelje, porodicu i kolege u jednom lokalu. Osmišljavala je detalje, ali to se izjalovilo. Od slavlja nije bilo ništa. Proslavila ga je s mamom, ćerkom i drugaricom. Bila je kućna varijanta. Ona se trudila da pokaže da je sve u najboljem redu, ali nije. Kao u pesmi Olivera Mandića, Ana se smeje, a plakala bi - kaže njena drugarica.

Zahvalila mu se

Interesantno je i to da je pevačica pre nekoliko dana postavila njihovu zajedničku fotografiju i Danijelu se zahvalila na periodu koji su proveli zajedno.

 

 

- Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike... Saznali šta želimo, a i šta ne želimo. Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Videli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj. Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete. Što si bio tu. Volim te i hvala na svemu što si učinio za nas - napisala je Sevićeva.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Danijelom, ali do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo komentar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija