• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.10.2019

12:32

NOĆIMA NE MOGU DA SPAVAJU! Filip Miletić i Miloš Roganović unajmili OBEZBEĐENJE, nakon što im je bačena BOMBA NA STUDIO! (FOTO)

Estrada

NOĆIMA NE MOGU DA SPAVAJU! Filip Miletić i Miloš Roganović unajmili OBEZBEĐENJE, nakon što im je bačena BOMBA NA STUDIO! (FOTO)

Podeli vest

Već danima se priča o situaciji kada je nepoznata osoba bacila bombu na studio produkcije "FM Play" koja pripada poznatim kompozitorima i tekstopiscima Filipu Miletiću i Milošu Roganoviću

Oni su priznali da su im se životi od tada mnogo promenili, a kao jedinu osobu sa kojom više nemaju dobru saradnju naveli su nekadašnju pevačicu grupe "Ministerke" koju su osnovali, Editu Aradinović. Pevačica je nakon toga bila na ispitivanju, ali je odbila odlazak na poligraf.

Foto: Printscreen You Tube

 


S obzirom na to, kako govore, da se ne osećaju nimalo prijatno posle bacanja bombe na njihovu produkciju koja sarađuje sa mnogobrojnim domaćim pevačima, Filip i Miloš odlučili su da ponovo angažuju obezbeđenje.

- Imali smo u početku obezbeđenje. Sada kada se to stišalo, manje, ali postoje ljudi koji motre od početka na mene i Miloša, ali mislim da sada više i nema potrebe za tim. Naravno da živimo u strahu. To je trauma velika. Mene je to sve tek sad stiglo. Danima ni ja ni Miloš ne možemo da spavamo. Nije to stvar samo mene i Miloša, već naših porodica. Porodice nas zovu na svakih sat vremena. Živimo u strahu da neko opet nešto slično ne uradi - govori Filip.

Foto: Printscreen You Tube

 

ON JE NJOJ REKAO DA NE BI BIO S NJOM, ČAK I DA NEMA DEVOJKU! Ermina OGORČENA na Krunićevu jer je pokušala da joj PREOTME dečka! (VIDEO)

Filip je u nastavku rekao i da već mesecima Miloš i on nemaju kontakt sa pevačicom Editom Aradinović.

- Nismo u kontaktu s Editom. Nije nam se javljala. Nemamo kontakt sa njom već sedam, osam meseci - rekao je Miletić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija