• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2019

20:04

ZAŠTO SAM TE IZGUBILA... ZAŠTO?! Senida novom objavom zbunila sve - podelila njenu sliku sa tužnom posvetom! Komentari ne prestaju da stižu (FOTO)

Estrada

ZAŠTO SAM TE IZGUBILA... ZAŠTO?! Senida novom objavom zbunila sve - podelila njenu sliku sa tužnom posvetom! Komentari ne prestaju da stižu (FOTO)

Podeli vest

Slovenačka diva Senida Hajdarpašić poznatija pod nadimkom Senidah, za godinu dana postigla je neverovatan uspeh na balkanskoj sceni

Ipak, iako gotovo da nema osobe koja nije čula za njeno ime, Senida svoj privatni život uspeva da sačuva daleko od ostalih.

Međutim, paparaci su je nedavno uhvatili na Crnogorskom primorju sa novim dečkom, ali pevačica nije želela da se oglašava o tome. 

ONA USKORO ULAZI U ZADRUGU 3 - pre toga priredila VELIKO IZNENAĐENJE za sve! O njenom burnom životu svi pričaju, a posle ovoga će TEK! (VIDEO)

Pre nekoliko minuta, ona je na Instagram okačila nešto što je zbunilo sve. Postavila je svoju fotografiju, a ispod nje napisala:

- Zašto sam te izgubila? Zašto?! - napisala je Hajdarpašićeva i uz to dodala tužni emotikon i majmunče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh why did I lose you??? Why??? ??

A post shared by Senidah (@senida_h) on Oct 28, 2019 at 10:55am PDT

 

Na koga je tačno mislila, niko ne zna, a u komentarima fanovi nagađaju da je poruka bila upućena upravo staroj njoj, za kojom pevačica očigledno iz nekog razloga žali.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija