• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevni avaz

29.10.2019

14:43

VOZIO JE KAO MANIJAK, A ONDA ME UHVATIO ZA KOSU I IZBACIO IZ KOLA! Bivša ljubavnica iznela JEZIVE OPTUŽBE PROTIV POZNATOG PEVAČA

Estrada

VOZIO JE KAO MANIJAK, A ONDA ME UHVATIO ZA KOSU I IZBACIO IZ KOLA! Bivša ljubavnica iznela JEZIVE OPTUŽBE PROTIV POZNATOG PEVAČA

Podeli vest

Sa Halidom sam se upoznala 2015. u Australiji na njegovom koncertu, bili smo u emotivnoj vezi tokom koje sam mu pozajmila više od 20.000 maraka, a kada sam tražila svoje pare nazad nastao je pakao, izjavila je Sonja Bašić.

Ona je tokom današnjeg svedočenja u Osnovnom sudu u Banjaluci zatražila od suda da najstrožije kazni Muslimovića u skladu sa zakonom koji važe u BiH.

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva, Muslimović je u julu prošle godine nakon koncerta u Kozarcu brutalno pretukao Bašićevu sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

U potresnom svedočenju Bašićeva je do detalja ispričala šta se dešavalo kobne noći.

- Na Halidov koncert u Kozarcu došla je 27. jula prošle godine kako bi dogovorili vraćanje više od 20.000 konvertibilnih maraka (10.000 evra) koji je pozajmila Muslimoviću. Kritične večeri zatražila je od on da je nakon koncerta odveze do taksi stanice kako bi se vratila u Banjaluku.

Foto: Printscreen youtube/Ilustracija

 

Dok su se vozili pitala je Halida kada će joj vratiti njen novac. Muslimović se zaustavio na lokalnoj benzinskoj pumpi, a nakon pitanja o novcu, dodao gas i krenuo prema Banjaluci, piše SrpskaInfo.

HALID MUSLIMOVIĆ PRETUKAO ŽENU? Pevač joj pretio da će je "POJESTI MRAK", pa završio u policiji!

- Vozio je kao manijak, 140-150 kilometara na sat. Ponovo sam ga pitala za pare, a on je počeo da psuje, udara šakom od volan, a zatim je udario i mene koja sam sedela na mestu suvozača – prisetila se kritične večeri Bašićeva.

HALID PROGOVORIO O PREBIJANJU LJUBAVNICE SONJE: Bila je AGRESIVNA I PIJANA! Popila je litar i po ČIVASA! (VIDEO/FOTO)

U trenucima koji će uslediti, Muslimović je nakon divljačke vožnje zaustavio svoj „pežo“ pored magistralnog puta, izašao napolje, uhvatio za kosu i izbacio Bašićevu iz auta.

Sonja je ispričala da je pukom srećom u padu izbegla udarac glavom od kamen. Nakon što je uspela da dođe do auta, Halid ju je dočekao i udario šakom u glavu, a ubrzo je ubacio u auto i nastavio prema Banjaluci.

– Vozio je kao manijak – dodala je Sonja.

Kada su došli u Banjaluku ispred zgrade u kojoj Bašićeva iznajmljuje stan, Muslimović je, kako navodi ona, izbacio iz auta i otišao.

Pevač je ranije naveo da su njene optužbe laž, manipulacija i ucena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Eh Sonja,Sonja,htela si i želela konja,a dobila si tovara.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija