• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

30.10.2019

08:47

PIJANAC JOJ GURAO 200 EVRA U GRUDI! Radu Manojlović spopao gost na veselju u Kragujevcu

Estrada

PIJANAC JOJ GURAO 200 EVRA U GRUDI! Radu Manojlović spopao gost na veselju u Kragujevcu

Podeli vest

Radi Manojlović je pijani gost gurao bakšiš među grudi! Folkerka je krajem prošle nedelje pevala na jednom veselju nedaleko od Kragujevca, a incident se dogodio u pauzi njenog nastupa

- Radi je prišao jedan pijani gost, poljubio joj ruku i ubeđivao da mu otpeva pesmu Miroslava Ilića "Šumadijo". Ona mu je rekla da je trenutno na pauzi i da će mu kasnije ispuniti želju. Tad je on izvukao novčanicu od 200 evra i pokušao da joj je gurne među grudi! - ispričao nam je izvor koji se zatekao na tom veselju.

Nije gadljiva

Radine kolege su se umešale čim su videle da je pijani čovek napada.

- Muzičari iz benda su odmah pritrčali i opomenuli pijanog muškarca da se udalji. On je počeo da se raspravlja sa njima, pa su muzičari pozvali obezbeđenje. Pevačici nije bilo prijatno dok je to gledala, ali se ubrzo vratila na binu i profesionalno završila nastup - kaže naš izvor.

Rada kaže da nije gadljiva na bakšiš, ali da ne voli napadne goste.

Foto: Informer

- Ne volim kada mi to rade. Ranije je to bilo u okviru nekih granica ukusa, ali su tom prilikom su baš preterali - rekla je folk zvezda i dodala:

Bakšiš od žena
Volim kad mi žene daju bakšiš! Ne prija mi da su samo muškarci oko mene dok pevam
Rada Manojlović

- Volim kad mi žene daju bakšiš! Nekako mi ne prija da su samo muškarci oko mene dok pevam! Najveći bakšiš obično uzmem na privatnim proslavama, ali i kad pevam političarima. Oni ne štede novac na veseljima na dobru pesmu!

Peva Romima

Rada ne krije da peva na svadbama, i to najčešće romskim.

- Nije mi važno da li radim svadbu u Srbiji ili inostranstvu. Nedavno sam na jednom romskom veselju dobila dukate, ali ne volim da govorim o novcu jer je to neukusno. Posebno sam srećna što Romi, ali i svi ostali kojima sam pevala, i posle svadbe dolaze na moje nastupe - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija