• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

30.10.2019

11:44

ĐANI ISTERAO ŽENU IZ STANA! Žestoka svađa u Mirijevu, Slađa poludela: Pi*ka ti materina, pa zar OPET DA SE KOCKAŠ?

Estrada

ĐANI ISTERAO ŽENU IZ STANA! Žestoka svađa u Mirijevu, Slađa poludela: Pi*ka ti materina, pa zar OPET DA SE KOCKAŠ?

Podeli vest

Radiša Trajković Đani isterao je suprugu Slađu iz stana! Pevač je sa drugovima viđen u kazinu, gde je potrošio poveću svotu novca, zbog čega je Slađa odlepila. Kada se folker vratio u njihov stan u Mirijevu, supruga je osula paljbu po njemu

Ona se uplašila da se Đani vratio starom poroku, zbog kog je bio u dugovima do guše, pa ga je napala kao nikada do sada, zbog čega je folkeru pala klapna na oči, pa ju je isterao na ulicu!

- Kad su Slađi javili da je Đani u kockarnici, doživela je nervni slom. Pozvala ga je na mobilni, ali joj se nije javljao. Toliko puta ga je zvala da je on na kraju ugasio telefon. Slađa je tada poludela - priča izvor blizak porodici Trajković.

Kako tvrdi naš sagovornik, pevačeva supruga nije mogla da dočeka da se folker vrati kući:

ĐANI KUPIO 3 LUKS STANA I PUKAO NEVEROVATNU SUMU! Kad čujete kolika mu je mesečna rata, neće vam biti dobro!

- Čekala ga je budna do kasno u noć. Đani se kući vratio dva sata iza ponoći i tada je počela prava drama. Još s vrata je počela da urla: "Pi*ka li ti materina, pa zar opet da se kockaš? Malo si nam problema zadao, pa nam još treba?! Tada se nisam razvela od tebe, ali sada hoću, videćeš! Sram te bilo, bre!" - priča naš izvor i dodaje:

Foto: printscreen youtube

- Đani joj je bukvalno stavio ruku preko usta i rekao joj: "Hoćeš li da umukneš da ti objasnim o čemu se radi. Nisam opet počeo da se kockam, samo sam rekreativno išao u kockarnicu. Pozvao me je jedan ortak na piće tamo, pa kad sam već bio, odigrao sam rulet. Ej, samo rulet, to nije ništa specijalno."

Međutim, Slađu to nije zanimalo, pa je nastavila da ga vređa, zbog čega se Đani toliko razbesneo da joj je rekao da spakuje kofere i napusti njihov stan.

- Bukvalno ju je isterao iz stana. Ona nije mogla da veruje šta joj priča, ali je pokupila svoje stvari i otišla kod drugarice - priča izvor.

(VIDEO) ĐANI ZA INFORMER: Sinoć sam bio s Deom, trebalo je da joj PEVAM NA SVADBI!

Folker je ženu, kada se ohladio, već sutradan zvao da joj se izvini, ali mu se Slađa nije javljala nekoliko dana. Kada je Đani video da je vrag odneo šalu, počeo je da joj šalje poklone, ali ni to nije upalilo. Tada je shvatio da mora da je obori s nogu, pa joj je preko drugarice poručio da joj je kupio kuću u Malom Mokrom Lugu.

- Slađa je mislila da se Đani šali, ali joj je na kućnu adresu od drugarice poslao ključeve od kuće. Ona nije mogla da veruje na šta je spreman samo da bi je vratio. Okrenula ga je, porazgovarali su, on joj je objasnio da je kockanje njegova ružna prošlost, tako da su se ubrzo pomirili, a Slađa je iz ove svađe postala bogatija za još jednu kuću! - završava naš sagovornik.

BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija