• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

30.10.2019

17:55

BIVŠA MODELSICA PRETRPELA OZBILJNE POVREDE! Bilo je vrlo traumatično, sada ima samo ožiljak!

Estrada

BIVŠA MODELSICA PRETRPELA OZBILJNE POVREDE! Bilo je vrlo traumatično, sada ima samo ožiljak!

Podeli vest

Anastasija Buđić proživela je pravu dramu kada je pre dve večeri ispekla ruku. Kako je objasnila, bila je jako umorna, te se polila kafom i izložila sebe ozbiljnim povredama

- Bilo je jako nezgodno, bila sam ultra umorna, htela sam da skuvam kafu i odgledam neku seriju, samo što sam skinula džezvu i zakuvala kafu, moj mozak nije radio od umora i ja sam stavila šoljicu sa kafom iznad kreveta - započela je Anastasija.

- Taj stalak je bio klimav. Imam dobre reflekse, ali kada sam htela da podignem kafu i da se uhvatim za tacnicu na kojoj je šolja stajala, šoljica je iskliznula i kafa se polila po ruci, zavesi, svuda! Polila sam i televizor i garderober i posteljinu, pod, sve je zrelo za krečenje, rasprštalo se svuda. Umočila sam ruke u belanca i imala sam kremu, međutim, to me je toliko peklo da nisam mogla da izdržim. Pozvala sam sestru dok sam sebe sanirala, a potom smo otišle kod lekara - dodatno objašnjava Anastasija.

- Ljudi su mi dali neki antibiotik i neku mast i rekli su mi da dođem narednog dana na kontrolu. Rekli su mi da imam više sreće nego pameti. Prvog dana sam imala plih veličine deset klikera, pitala sam se šta će biti od kože kada mi skinu zavoje. Jeste bila ozbiljna opekotina, ali sam sada dobro. Sutradan je sve bilo okej i plikovi su se povukli. Sada imam samo mali beli ožiljak, ali verujem da će se povući, bilo je traumatično - tvrdi modelsica.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija