• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

30.10.2019

19:41

PRVO JE DOJILA ODRASLOG MUŠKARCA, A SAD...Sajsi objavila fotografiju koja će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Estrada

PRVO JE DOJILA ODRASLOG MUŠKARCA, A SAD...Sajsi objavila fotografiju koja će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Podeli vest

Kontroverzna reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, nedavno je objavom fotografije na kojoj doji odraslog muškarca šokirala javnost, a sada je otišla i korak dalje

Iako je fotografijom želela da oda omaž umetnici Marini Abramović i kreatoru Rikardu Tišiju sa akcentom na to da su moda i umetnost neraskidivi spoj, Instagram je ovu objavu uklonio sa platforme, ali ju je Sajsi ponovo objavila uz napomenu da će je postavljati zauvek.

Pevačica je sada objavila još šokantniju fotografiju od prethodne, na kojoj mazi vezanog muškarca po glavi.

(FOTO) KAKAV ŠOK! PEVAČICA IZVADILA SISU I PODOJILA ODRASLOG MUŠKARCA! Fotku objavila na Instagramu!

Obučena je u mrežaste čarape, uski i dekoltirani bodi, a na rukama ima kožne rukavice. Muškarac kleči pored Sajsi, glava mu je u njenom krilu, a lice mu je prekriveno nekom vrstom maske.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija