• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

05.11.2019

14:21

IMA SE, MOŽE SE! Ričard Gir u 71. godini čeka treće dete, samo devet meseci nakon što je dobio sina!

Estrada

IMA SE, MOŽE SE! Ričard Gir u 71. godini čeka treće dete, samo devet meseci nakon što je dobio sina!

Podeli vest

Devet meseci nakon što je postao otac po drugi put, Ričard Gir (70) ponovo ima razlog za slavlje. Naime, njegova žena Alehandra Silva (36) navodo je ponovo trudna, prenosi magazin "HOLA!"

Početkom ove godine, Ričard i Alehandra postali su roditelji dečaka kome su dali ime Alehandro, a kako poznati magazin prenosi na proleće sledeće godine stiže i druga beba.

Prilikom otkrivanja prethodne trudnoće, Alejandra je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je par pozirao s Dalaj Lamom koji je rukom nežno dodirnuo njen stomak kako bi blagoslovio, tada još uvek  nerođeno dete.

- Nismo mogli objaviti dolazak deteta pre nego što smo rekli Dalaj Lami - napisala je tada Alehandra.

Foto: Reuters

Podsetimo,  par je počeo da se zabavlja 2014. godine, a sudbonosno "da" izgovorili su u aprilu 2018. godine na Ričardovom ranču u okolini Njujorka. Oboje su imali i prethodne brakove iz kojih imaju decu, Ričardov sin iz prvog braka ima 19 godina i zove se Homer, dok je Alehandra majka šestogodišnjeg Alberta.

- Osećam se kao da sam u pravoj bajci. Nema sumnje, osećam se kao najsrećnija žena na svetu - izjavila je tada Alehandra, no ni slavni glumac nije štedeo na rečima.

- Ja sam najsrećniji čovek u svemiru. Kako i ne bih bio kad sam oženjen prelepom ženom koja je pametna, nežna, zabavna, strpljiva, koja zna da oprosti i koja je sjajna domaćica - ovim rečima opisao je Ričard svoju novu suprugu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija