• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

07.11.2019

08:18

ADEM LJAJIĆ SKUĆIO SOFIJU MILOŠEVIĆ DOK SU BILI ZAJEDNO! Kupio bivšoj stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!

Estrada

ADEM LJAJIĆ SKUĆIO SOFIJU MILOŠEVIĆ DOK SU BILI ZAJEDNO! Kupio bivšoj stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!

Podeli vest

Fudbaler Bešiktaša je Miloševićevoj tokom trogodišnje veze obezbedio krov nad glavom na Dorćolu, gde sada uživa s novim dečkom kad on dođe iz Madrida

Adem Ljajić finansirao je i skućio sada već bivšu devojku Sofiju Milošević. Fudbaler je manekenki otplatio i opremio luksuzan stan na Dorćolu, a pored toga joj je i mesečno davao pozamašan džeparac kako bi lagodno živela, saznaje Kurir!

Jedna od naših najatraktivnijih manekenki u poslednje vreme u medijima je češće zbog svog ljubavnog života nego zbog poslovnih angažmana.

Lagodan život

Glavna tema je njena veza s najplaćenijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, pa se često piše o tome na koje destinacije ju je on vodio i kakve poklone joj je kupio. Ipak, fudbaler Real Madrida nije jedini koji se otvorio i bio galantan prema svojoj devojci. Adem Ljajić je tokom trogodišnje veze s lepom So

SOFIJA MILOŠEVIĆ PRVI PUT OTVORENO O VEZI SA LUKOM JOVIĆEM: Prvo smo se dopisivali, a onda smo nakon nekoliko nedelja...

- Adem je bio veoma darežljiv prema Sofiji tokom čitave njihove veze, a posebno poslednjih godinu i po dana, kada je bilo reči i o braku. Pomogao joj je da otplati stan na donjem Dorćolu, opremio ga, sav nameštaj je iz inostranstva. Adem je tu živeo kada je boravio u Beogradu, a ironija je što tu sada dolazi Sofijin novi dečko Luka Jović. Adem je Sofiji pomagao finansijski i na mesečnom nivou. Zavrtelo bi vam se u glavi kada biste čuli iznos. Ona je navikla na lagodan život, izlaske... Pritom ju je vodio i na putovanja, naravno, uvek su to bili hoteli sa pet i više zvezdica, kupovao joj je skupocene stvari. Sve to nije bilo ništa za Adema, jer je tada igrao u Italiji i zarađivao dva miliona evra godišnje - kaže naš izvor i podseća da su Sofija i Adem raskinuli zbog daljine, o čemu je i ona pričala.

Foto: Reuters/Novak Đurović


Daljina učinila svoje


- Daljina čini svoje, a mi se proteklih nekoliko meseci nismo dovoljno viđali. Jednostavno, ljubav se ugasila, udaljili smo se, nismo se viđali, pa smo se razišli krajnje mirno i normalno. Mislim da je Adem divan dečko i želim mu sve najbolje. On je imao dosta pritisaka zbog Svetskog prvenstva, ja sam bila u Srbiji, pa sam putovala po Americi, jednostavno smo se razišli na neki normalan način. Ali što je najvažnije, ostali smo u super odnosima. Bila sam na utakmici skoro, kada smo igrali protiv Rumunije, tako da nema ničeg skandalozno - rekla je Sofija posle raskida.

(FOTO) GOL PA POLJUBAC! Evo kako je Sofija čestitala Luki na prvencu!

Samo nekoliko meseci kasnije, manekenka je smuvala Ljajićevog kolegu Luku. Za njihovu vezu se saznalo kada su uslikani u Madridu, nakon čega su istovremeno objavili fotke iz Portugala. Sofijine komšije na Dorćolu kažu da su viđali Jovića kako dolazi kod nje u stan koji joj je kupio Adem, a prema pisanju pojedinih medija, nedavno mu je pauk odneo skupoceni auto koji je nepropisno parkirao ispred njene zgrade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misko

pre 4 godine

Steta sto se nije udala, smirila... Ovako ne znam.. Verovatno je njoj lepo pa ko smo mi.. Ali ipak malo sam stariji i mogu joj poruciti da je zivot mnogo vise od fensi torbice i putovanja....

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija