• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

17.11.2019

22:21

PEVAČICA NAPRAVILA SKANDAL NA LETU ZA AMERIKU! Pijana Rada zaspala u toaletu aviona!

Estrada

PEVAČICA NAPRAVILA SKANDAL NA LETU ZA AMERIKU! Pijana Rada zaspala u toaletu aviona!

Podeli vest

Da bih pobedila strah od aviona, popila sam dve flaše vina! Zaspala sam u WC-u, stjuardese su tri sata pokušavale da me probude, priča Rada Manojlović

Rada Manojlović napravila je skandal na letu za Ameriku kad se napila i zaspala u toaletu aviona! Pevačica kaže da ima veliki strah od aviona, koji je pokušala da pobedi alkoholom.
 

Izblamirala sam se

Pojeo me blam kad sam izašla iz WC-a, svi putnici su gledali u mene. Milan Stanković mi je rekao da sam ga obrukala
Rada

- Bila sam primorana da se napijem da bih preživela tako dug let. Nas nekoliko pevača iz "Granda" leteli smo za Ameriku i jedan od njih me je savetovao da se opustim uz alkohol. I ja ga poslušam, uzmem dve flaše vina i na prazan stomak popijem naiskap! - priča Rada i dodaje da je tu imala "prekid filma":


- Otišla sam u WC, zaključala sam se i zaspala! Nastao je haos. Stjuardese su lupale na vrata, ali nisu mogle da me probude. Tri sata sam tako provela u toaletu dok nisam došla sebi. Pojeo me blam kad sam izašla iz WC-a, svi putnici su gledali u mene. Zvezde "Granda" koje su bile sa mnom na letu rekle su mi da sam ih obrukala. Najviše me je izgrdio Milan Stanković. Ne mogu da verujem da sam se napila na 10.000 metara. To mi se desilo jednom i nikad više!
 

Bensedin

Otad u avionu ne pijem alkohol, već samo "bensedin" da bih se smirila
Rada

 

Deportovali je iz Švajcarske
 
 

Rada je nedavno imala problem na ciriškom aerodromu, kada su je deportovali u Srbiju jer nije imala radnu vizu! Ona je morala da provede noć na aerodromu, a po povratku u Beograd izvadila je novu dokumentaciju, s kojom će uskoro ponovo otputovati u Švajcarsku.



Pevačica kaže da otad u avionu ne pije alkohol, već samo lekove za smirenje:
- Imam strah od aviona, nikako da ga se rešim. Kada sam letela za Australiju, nije me smirio ni "bensedin". Čitavih 25 sati oka nisam sklopila, umalo da poludim od straha!


Rada više ne pije kad leti, ali zato u rodnom Četerežu često nazdravlja domaćom rakijom.
- Sada pijem samo domaću rakiju, koju pravi moj tata. Imamo dosta voća u selu, pa imamo i razne rakije, ali najviše volim višnjevaču - kaže folk zvezda i dodaje da se na selu ne oblači atraktivno.


- Stižu me godine, moram da se pazim. Nosim gaće "bubregare", najbitnije mi je da je udobno i mekano - završava priču Manojlovićeva.

 

Nataša: Cirkam samo žestinu, život je kratak da bih pila vodu i sokove

Osim Rade Manojlović, i Nataša Bekvalac voli dobru kapljicu.

- Pijem samo najžešća pića! Život je isuviše kratak da bih pila nešto lagano - kaže Nata i priseća se svog prvog pijanstva:


- Na kraju srednje škole sa drugaricama sam se napila od votke. Nas četiri smo se okupile u stanu moje drugarice, pa smo se napile i sećam se da smo se sve vreme smejale. Satima smo igrale i pevale, a jutro smo dočekale pored WC šolje, gde je votka uzela danak. Otad više ne mogu ni da je pomirišem!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

E kad je čuvala ovce u selu Četerežu nije se opijala,da ne pogubi ovce.

goran

pre 4 godine

ne laži rado. Šta sve nećete da slažete i izmislite o sebi za naslovnu stranu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija