• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2019

17:12

SEVALE VARNICE: Sloba priznao Sandri da bi imao S*KS sa njom! Ona mešala g*zom ispred njegove face, LUDILO u studiju (VIDEO)

Estrada

SEVALE VARNICE: Sloba priznao Sandri da bi imao S*KS sa njom! Ona mešala g*zom ispred njegove face, LUDILO u studiju (VIDEO)

Podeli vest

Svi se pitaju da li će se posle ovoga smuvati

Pevač Sloba Radanović i pevačica Sandra Afrika, sinoć su bili gosti u Amidži šou.

Među njima su sevale varnice sve vreme. Prvo je voditelj Ognjen Amidžić pecnuo Sandru, kada je pročitao naslov jedne vesti u kojoj je ona rekla da joj je Radanović sladak, a nakon toga je pevač priznao da bi rado završio sa njom u krevetu.

Foto: youtube printscreen/Ami G show

Amidža je imao još jednu igru za njih, kada je Afrika morala da igra i meša zadnjicom, a to je radila, slučajno ili namerno, baš ispred Slobodana.

Da li će ova emisija učiniti da se nešto rodi među njima, ostaje da vidimo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija