• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Ž.

25.11.2019

20:28

PA NEKA KOŠTA ŠTA KOŠTA! Da je Ana Bekuta predsednik, kupila bi S-400!

Estrada

PA NEKA KOŠTA ŠTA KOŠTA! Da je Ana Bekuta predsednik, kupila bi S-400!

Podeli vest

Ali sagradila bih i tri najsavremenije onkološke klinike sa posebnim dečjim odeljenjima u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, priča za Ljubav i zdravlje naša proslavljena pevačica

Za koncert, koji je zakazala za 27. novembar, karte su rasprodate, takoreći, odmah. Zato je Ana Bekuta zakazala za svoju publiku još jedan nastup, 29. decembra. Ova pevačica bogate karijere, nedavno je napunila 60 godina i dokazala da popularnost može da traje decenijama, da se ne vezuje za trenutne trendove. Njene pesme su večne, u hitovima koje je pevala pre 20 ili 30 godina, publika se i te kako pronalazi, što važi i za njene pesme novijeg datuma.

Ana Bekuta nikada nije bila jedna od onih zvezda koje su se po svaku cenu trudile da sakriju svoj privatni život. Ona se, izgleda, vodila devizom - kada mi je teško, što da ne kažem da je tako, kada mi je lepo i kad blistam, zašto da to svi ne vide. Ona je "jedna od nas", ona je ista kao bilo koja žena koja dolazi na njene koncerte. I zato je publika i voli.

ALA MEŠA OVA MALA! Isplivao SE*SI SNIMAK Sandre Afrike, a ovaj SVETSKI GLUMAC nije ostao imun na to! (VIDEO)

Kako se posle toliko uspeha i iskustva u poslu pripremate za predstojeći koncert?
- Kao uvek, pripremam se maksimalno odgovorno, savesno, predano, kao da mi je prvi koncert, ne zanemarujući nijedan aspekt tog divnog događaja, nijedan organizacioni detalj. Ali sve to radim i s velikom radošću. Naravno, u svemu mi najviše pomaže moj požrtvovani Milutin, koji je naprosto neumoran i pun ideja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 25. Нов 2019. у 3:06 PST

 

Da li možda ipak imate tremu?
- U mom slučaju, podsticajna, kreativna trema deo je stvaralačkog procesa i garancija da sve teče kako treba, odnosno da uspeh neće izostati.

Šta je bila vaša rođendanska želja kada ste napunili 60? Da li žena kao vi ima neostvarenih želja?
- Da želja nema, koliko god da su skromne ili neskromne, život bi bio opor, jednoličan i manje vredan. No, pošto mi megalomanija nije u prirodi, pre nego što išta poželim, prvo kažem: "Hvala ti, Gospode, na darovima tvojim." Ono što mi je bilo najvažnije, ostvarilo se, ali sve lepo što još budem dočekala smatraću dobrodošlim i neće mi biti višak.

DA LI JE BILA IRONIČNA? Dragana Mirković nakon SCENE sa Cecom, prokomentarisala sliku sa venčanja - pogledajte šta im je poželela!

Šta je ono čemu stremite kao Ana, kao obična žena, a ne kao pevačica, pevačka zvezda?
- Stremim staloženom životu, prožetom ljubavlju i radom i svakodnevnim malim zadovoljstvima, kojih ne može biti bez solidnog zdravlja, kako mog, tako i mojih bližnjih, kao i bez lične ispunjenosti.

Kako prepoznate pesmu koja je baš za vas?
- Kao haljinu od lirske paučine, krojenu po meri, koju osećam kao drugu kožu, u kojoj ležem i u kojoj se budim kao da je oduvek moja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 15. Нов 2019. у 4:32 PST

 

Za koju pesmu kažete da vam je žao što nije vaša?
- "Nova ljubav" Snežane Savić.

Kao devojci na početku karijere ko vam je bila omiljena pevačica?
- Divila sam se mnogima, kao što im se i danas divim. Dubravki Zubović, Nadi Mamuli, Esmi Redžepovoj, Vasiliji Radojčić, Nadi Knežević, Gabi Novak, Senki Veletanlić, Bili Holidej, Eli Ficdžerald, Sari Von, Mahaliji Džekson, Tini Tarner...

Koja je, po vama, najbolja novokomponovana pesma svih vremena?
- To je zaista nemoguće odrediti. Naprosto, mnogo je nezaboravnih Tominih, Silvaninih.... Na primer, jedna od onih koje i mrtve bude jeste Tozin evergrin "Ovamo, Cigani".

Kako brinete o svom zdravlju? Nedavno ste nas sve prepali...
- Pošto do sada, očigledno, nisam adekvatno brinula, vreme je da korenito promenim svoj odnos prema tom, najvažnijem pitanju. Previše radim, nedovoljno spavam, što je potpuno nepreporučljiva kombinacija.

(FOTO/VIDEO) INFORMER JE BIO NA SVADBI DECENIJE! Svi detalji Veljkovog i Bogdaninog venčanja - ko je bio, šta se dešavalo...

Koje savete lekara sada slušate?
- Trudim se da "podignem ručnu" i da preskočim poneku obavezu, pa čak i zadovoljstvo. Više vodim računa o ishrani i prirodnom bioritmu organizma, umereno vežbam, pijem dovoljno vode, redovnije radim laboratorijske analize.

Kako ste uspeli da izgubite kilograme? Da li vam je bilo teško?
- U volji je moć. Teško je odlučiti, a kad se učini taj prvi korak, bar u mom slučaju, ne postoji natrag. Nemam problema sa samodisciplinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 2. Нов 2019. у 10:46 PDT

 

Mnogo puta ste otvoreno komentarisali svoju ljubav sa gospodinom Milutinom Mrkonjićem, ali ipak nas zanima čime vas je osvojio i kako vam se udvarao?
- Milutin je, jednostavno, izuzetan, muškarac i čovek. Markantne pojave, iskusan, samouveren, ostvaren, harizmatičan, brilijantne inteligencije, impresivne karijere, nesvakidašnjeg šarma, beskrajno velikodušan, odvažan, duhovit, zanimljiv, pravi rudnik znanja, zaštitnički nastrojen... Zrači na kilometar. I "ne isključuje se" dok ne istera svoje. Ko bi odoleo?

Kako izgleda jedan vaš dan kada nema nastupa, snimanja emisija...? Šta volite da radite?
- Potpuno smo opušteni i posvećeni jedno drugom, kao da dišemo u istom ritmu i da smo zajedno čitavog života. Nažalost, malo je dana koji su samo naši. Imamo mnogo radnih, porodičnih i društvenih obaveza.

BOGDANE NI NA VIDIKU! Evo gde je Veljko uhvaćen prvi dan posle svadbe - užurban i sam, bez supruge (PAPARACO VIDEO)

Koje savete dajete svojim unucima?
- Da prate svoju zvezdu, ne odustaju od ideala, da praštaju i sebi i drugima i da se ne plaše života.

Čiji ste vi savet u životu poslušali?
- Slušala sam i još slušam savete svih dobronamernih i kompetentnih ljudi, od kojih imam šta da naučim, ali ipak, najpre poslušam svoju procenu i svoje srce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 28. Авг 2019. у 5:36 PDT

 

Da li se i zbog čega kajete?
- Ne. Kajanje je uzaludno i koči čoveka. Mnogo je korisnije nastojanje da se ne greši u sadašnjosti. I budućnosti.

Da ste sada na početku karijere, šta biste sebi rekli, na šta biste sebe upozorili?
- Mislim da bih pokušala da budem prodornija i manje stidljiva. Možda bih na poneka vrata kucnula dva puta, umesto jednom ili nijednom. I trudila bih se da skratim neka nepotrebna i neopravdana čekanja.

GORE PROVIDNO I ŠLIC DO STRUKA! Najprovokativnije izdanje Rade Manojlović ikada! Haris će ODLEPITI kad bude video ovo! (FOTO)

Na čiji koncert biste vi želeli da odete? Koga vi volite da slušate? Koju muziku slušate kod kuće?
- O, ja iskreno uživam na koncertima većine svojih kolega. To su za mene istinski praznici i dragocene razmene energije. Zaista nije fraza kad kažem da volim kvalitetnu muziku: narodnu - izvornu i novokomponovanu, pop, bluz, rok, džez, klasiku, ambijentalnu...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 26. Сеп 2019. у 4:51 PDT

 

Jedna TV ekipa je nedavno bila kod vas u gostima, pa su "proveravali" šta imate u frižideru. Ispostavilo se - ništa! Jeste li ga napunili? Čime?
- To je kod nas fazno. Nekad je krcat i potrebnim i nepotrebnim namirnicama, pa ne znam šta je sve u njemu i teška srca štošta moram da bacim, a nekad ga "ignorišemo", bilo stoga što nismo imali vremena da ga napunimo ili zato da ne bismo došli u iskušenje da grickamo usred noći.

Da li volite da idete na pijacu, živite blizu Kalenića...?
- Da, čaroban je Kalenić. Volim te mirise, boje, jesenje šarenilo, gužvu, šale prodavaca, komšijsku srdačnost. Lepo je tamo u svako doba.

Šta je najlepše što ste o sebi čuli?
- Da sam "rođena s otmenom dušom" i da sam "merna jedinica diskretnosti".

POJAVILA SE NA SVADBI DECENIJE! A svi su mislili da je Ceca sa njom u dugogodišnjoj SVAĐI! (FOTO)

A šta vas je mnogo povredilo?
- Pored smrti i bolesti bliskih ljudi, izdaja svake vrste ono je što me najviše povređuje i što najdublje prezirem.

Da ste sada na mestu predsednika države, šta biste prvo uradili?
- Sagradila bih tri najsavremenije onkološke klinike sa posebnim dečjim odeljenjima u Novom Sadu, Beogradu i Nišu. I kupila S-400. Pa neka košta šta košta!

Čega se plašite u životu?
- Straha.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija