• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

26.11.2019

09:17

OTKRIVAMO KOLIKO SU BOGDANA I VELJKO ZARADILI NA SVADBI DECENIJE! Cecin sin i snaja od 500 svatova dobili DEBELE KOVERTE!

Estrada

OTKRIVAMO KOLIKO SU BOGDANA I VELJKO ZARADILI NA SVADBI DECENIJE! Cecin sin i snaja od 500 svatova dobili DEBELE KOVERTE!

Podeli vest

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić su na svadbi dobili više od 300.000 evra! Sin Cece Ražnatović i bivša košarkašica u nedelju su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom u kripti Hrama Svetog Save, a zatim i pred matičarem u beogradskom hotelu "Hajat". Na venčanje su pozvali 500 gostiju, od većine su na poklon dobili debele koverte, ali prve bračne noći nisu brojali "šuške"

- Posle svadbe smo bili umorni i odmah smo zaspali. Nismo otvarali koverte. Prenoćili smo u hotelu - kaže Bogdana, koja je juče pre podne sa Veljkom otišla u svoj novi dom u Ljutice Bogdana i pregledala poklone.

Većina dala 500 evra

Kako saznajemo, bračni par je dobio tek nekoliko umetničkih slika i antikviteta, dok su im svi ostali gosti poklonili novac.

(FOTO/VIDEO) INFORMER JE BIO NA SVADBI DECENIJE! Svi detalji Veljkovog i Bogdaninog venčanja - ko je bio, šta se dešavalo...

- Skoro svi su im dali koverte s parama. Među zvanicama je bilo dosta onih sa dubokim džepom, pa nas ne čudi što su Veljko i Bogdana dobili mnogo novca. U većini koverata je bilo 500 evra. Neki su doneli više, neki manje, ali je na kraju sve ukupno bilo više od 300.000 evra! - priča izvor blizak paru.

Foto: Privatna arhiva

On dodaje da je Ceca platila 120.000 evra za veselje, tako da sav novac ostaje "golupčićima".

EKSKLUZIVNI SNIMAK IZ HOTELA: Pogledajte ATMOSFERU sa venčanja Veljka i Bogdane - sala u ZLATU, klasična muzika...

- Veljko i Bogdana su nam rekli da će deo para da potroše na medeni mesec. Ovih dana bi trebalo konačno da izaberu destinaciju, na kojoj će provesti dve nedelje. Od ostatka love mogu da kupe dva dobra stana u Beogradu, ali sumnjam da će to da urade jer su odlučili da žive u Cecinoj vili - priča izvor.

Mama sve platila
Ceca je svadbu platila 120.000 evra, tako da će mladenci zadržati sav novac koji su dobili od gostiju

Žurka do zore

Svadba godine, kako su mnogi nazvali ovaj gala događaj, trajala je do ranih jutarnjih sati. Pored trudne Bogdane i Veljka, koji su igrali celu noć i kitili muzičare, i mladoženjina sestra Anastasija je bila veoma vesela. Ona je u jednom momentu skinula štikle, pa je bosa bratu i snajki otpevala svoj hit "Savršen par" i poručila im da oni to upravo jesu!

Ceca je blistala u zlatnoj haljini, u koju se presvukla posle ceremonije venčanja, a među prvima je povela kolo.

- Tokom svadbe nisam plakala, bila sam baš srećna i vesela. Oduševila sam se kad sam ispred Hrama videla ljude koji su došli iz cele Srbije i dovikivali: "Srećno!" Neka im se vrati samo dobro! - rekla nam je Ceca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija