• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scena

28.11.2019

08:44

ANABELA OTKRILA ISTINU O ĐOLETU ĐOGANIJU I NJEGOVOJ FAMILIJI! Odrekao se svog roda, a onda je progovorila o RAZVODU i ugovoru od 100 EVRA!

Estrada

ANABELA OTKRILA ISTINU O ĐOLETU ĐOGANIJU I NJEGOVOJ FAMILIJI! Odrekao se svog roda, a onda je progovorila o RAZVODU i ugovoru od 100 EVRA!

Podeli vest

Nakon što je Đole Đogani poručio bivšoj snajki da joj je potrebna psihička pomoć i da treba da prestane da širi laži o njenom odlasku iz grupe “Funky G”, pevačica je oštro prozvala densera

Loši odnosi između Anabele i porodice Đogani traju od davnina, a celu priču dodatno je podgrejala njena izjava na “Blic poligrafu” gde je okrivila Đoleta za raspad grupe u kojoj je bila sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

- Zaista sam dala sve od sebe da ostanem u grupi. Za propast krivim Đoleta zato što je Gagi slušao njega. Ja sam dobila ugovor po kom je trebalo da radim za 100 evra po nastupu. U slučaju da odem iz grupe, trebalo je da napustim stan u kojem sam živela sa decom - izjavila je pevačica, na šta je denser burno reagovao.

OVAKO SU IZGLEDALI GAGI ĐOGANI I ANABELA NA VENČANJU! Ona je bila plavuša, a on...NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

- Kako da ne, kriv sam što su se Gagi i Anabela razveli, kao i zbog svega što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da popriča, da je neko usmeri i posavetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 evra za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze - rekao je za “Scenu” Đole, a Anabela uzvraća udarac.

Foto: Žarko Radovančev

- Ne zanima me šta on priča. Za mene govore dela, kao i za njega. Ja se nikad u životu nisam odrekla svog roda, dok on jeste. Za početak rođenog brata, pa Lune prošle godine. Međutim, ove godine je bila druga priča za Lunu jer je pobedila, eto ko je on - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Novak Đurović

- Šta on o meni da priča kad o svom rođenom nema ništa lepo da kaže?

ANABELA I ANDREJ PONOVO ZAJEDNO?! Isplivala neviđena fotka! (FOTO)

Iako je ostala u lošim odnosima sa celom porodicom Đogani, Anabela ipak može da se pohvali da je sa bivšim suprugom Andrejom Atijasom bliža nego pre razvoda, pa je čak zadržala njegovo prezime.

- Ostavila sam prezime jer od svoje 20. godine nisam Bukva, to je više od pola života. Volim svoje devojačko prezime, ali se odavno ne osećam kao Bukva. Kad sam pričala sa Blankicom i rekla joj da se tata i mama razvode i da možda neću više biti Atijas, ona mi je rekla: „Ne dolazi u obzir. Nemoj slučajno da menjaš to prezime, ja ću biti tužna“. Takođe, i Andrej je bio u fazonu: nemoj ništa da menjaš, meni ne smeta. Hvala bogu, ne traži prezime nazad - kroz osmeh prepričava pevačica i objašnjava zašto je nikad bliža sa Atijasom:

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

- Dobili smo snagu da budemo još bolji zbog Blankice. Evo, kad dođe u Beograd, on spava kod mene, iako ima kuću u Pančevu. Mnogo mi pomaže i ostali smo u jako dobrim odnosima, da sam presrećna. Sada imamo ono što u braku nismo mogli da ostvarimo - tu bliskost i prijateljstvo.

Anabela je takođe otkrila da ništa nisu krili od ćerke Blankice i da su otvoreno razgovarali o razvodu.

- O svemu smo razgovarali. Ona je toliko bistra da je glupo praviti dete blesavim. Iskreno, toliko je sve lepo podnela da smo se šokirali i iznenadili, olakšala nam je sve.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija