• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

02.12.2019

18:01

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKAČILA ZVEZDE GRANDA! Posle njene odluke više ništa neće biti isto u ovom muzičkom takmičenju!

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKAČILA ZVEZDE GRANDA! Posle njene odluke više ništa neće biti isto u ovom muzičkom takmičenju!

Podeli vest

Nakon što je Marija Šerifović obelodanila da više neće biti deo Zvezda Granda od naredne sezone, ovim povodom se oglasio njen kolega iz žirija - Đorđe David

- Odlazak Marije remeti sve što smo dosad radili. Nju i Jelenu Karleušu kandidati najviše vole i trče da im budu mentori. Ako dođe novi član, trebaće vremena da uđemo u razmenu energije - počeo je priču roker.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sreca ne prati picke. ✔️♾?

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 28. Нов 2019. у 7:52 PST

 

- Kada sam ja došao na mesto Ace Lukasa, prvih pet emisija je bilo opipavanje, pazio sam šta pričam da ne bih nekog povredio, pogotovo Jelenu, Viki Miljković, a i oni su pazili kako komuniciraju sa mnom.

(FOTO/VIDEO) ČOLIN BRAT SE SINOĆ POJAVIO NA KONCERTU! A evo KOJA PEVAČICA mu je pravila društvo!

Na kraju razgovora, Đorđe se osvrnuo na spekulacije o prodaji "Granda".

VEĆ MU PRESELO?! Posle 7 dana braka sa Bogdanom Veljko šokirao izjavom na Instagramu!

- Ljulja nam se pozicija svima. Možda mene neće zadržati u novoj sezoni, možda će me zadržati, a možda će se ponuditi veća lova pa će Marija ostati. Mariju treba da zadrže po svaku cenu. Brutalno je kvalitetna i autentična.

(PAPARACO VIDEO) Uhvatili smo Sofiju Milošević i Luku Jovića ZAJEDNO - evo šta su radili! Nakon priče o RASKIDU, scena koja otkriva SVE!

Pogledajte i BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija