• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

06.12.2019

12:22

Objavljen datum održavanja MAC-a! A evo koja će se još zemlja priključiti manifestaciji

Estrada

Objavljen datum održavanja MAC-a! A evo koja će se još zemlja priključiti manifestaciji

Podeli vest

Drugi po redu Music Awards Ceremony, pod zvaničnim nazivom MAC 2020, biće održan 27. januara, najavljuju organizatori i producenti iz Skymusic-a. Događaj godine u muzičkom svetu i ovoga puta biće održan u Štark Areni, u kojoj ga je prošli put pratilo 15.000 ljudi

Kao što su organizatori i najavili nakon prve održane manifestacije, MAC će se ovoga puta proširiti. Novina ceremonije je to što će 2020. godine u njoj učestvovati i Slovenija, pored Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore. 

To znači da će se i slovenački izvođači i bendovi takođe naći na listama nominovanih, a podrazumeva se i da će najpoznatiji slovenački muzičari nastupiti u revijalnom delu MAC-a. Osim toga, manifestacija će biti emitovana i na slovenačkoj televiziji, kao i na televizijama u drugim zemljama učesnicama.

Ono što izdvaja Music Awards Ceremony od svih ostalih muzičkih manifestacija je činjenica da “spaja nespojivo”, pa će se tako i ovoga puta na MAC-u čuti kako zvuci pop muzike, tako i roka, hip-hopa, narodne muzike i trepa, najavljuju organizatori.

Foto: Promo

MAC je postao regionalno prepoznatljiv i po svom autentičnom vizuelnom identitetu, koji nije izostao ni ovoga puta. Na Instagram stranici manifestacije pojavili su se prvi teaseri koji najavljuju događaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting... #MAC2020 Follow @music.awards.ceremony Video by @bogdanovicnikolaa #MusicAwardsCeremony

A post shared by MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) on Dec 1, 2019 at 11:13am PST

 

Na prvom MAC-u nastupili su Stjepan Hauser, Marija Šerifović, Simfonijski orkestar RTS-a, Toni Cetinski, Massimo Savić, Jelena Rozga, Željko Joksimović, Van Gog, Bajaga, Sergej Ćetković, Letu štuke, Petar Grašo, Emina Jahović, Viva Vox, Lollobrigida, Plavi orkestar, Rasta, Aca Lukas, Tonči Huljić, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Karolina Gočeva, i operska pevačica Svetlana Palada, a dodeljeno je i 26 MAC priznanja kojima su obuhvaćeni svi muzički žanrovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delivering... #MAC2020 Follow @music.awards.ceremony Video by @bogdanovicnikolaa #MusicAwardsCeremony

A post shared by MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) on Dec 4, 2019 at 10:28am PST

 

Još uvek nije poznato koje muzičke zvezde će imati nastupe na MAC-u 2020, ali sudeći po prethodnom, jedno je sigurno – na ovoj manifestaciji nastupaju samo najbolji od najboljih!

Organizatori najavljuju da će Music Awards Ceremony i ovoga puta imati humanitarni aspekt, i biće realizovan u saradnji sa CEBEF-om.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija