• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

10.12.2019

22:02

ŠIJANOV MLAĐI SIN IZAŠAO IZ ZATVORA! Goca Božinovska: Deca nemaju veze sa KRIMINALOM, krivi su i kad nisu!

Estrada

ŠIJANOV MLAĐI SIN IZAŠAO IZ ZATVORA! Goca Božinovska: Deca nemaju veze sa KRIMINALOM, krivi su i kad nisu!

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska (54) otkrila je da je Vukašin Šijan, polubrat njenog sina Mirka Šijana, izašao iz zatvora i da je njen naslednik slavio Vukašinov izlazak na slobodu

Naime, Vukašin je uhapšen 20. juna, nakon pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen izvesni Stefan R.

- Izašao je iz zatvora pre neki dan. Znam da je Mirko išao i da su slavili. Bio je sa njim, bili su zajedno, toliko znam. Ja sam bila na putu, nisam bila kod kuće. Nisam ispitivala Mirka, bitno mi je da se moj Mirko radovao i da je on izašao, dete je na slobodi - rekla je Goca.

Svi vole BANDARE, GUZ*VE, DA LJULJA! Evo kako Goca Božinovska savetuje ćerku da nađe dečka - tajno usnimljena (VIDEO)

Pevačica smatra da Vukašin nije kriv, ali da zbog etikete koju nose on i njen sin Mirko uvek ispaštaju.

Foto: printscreen instagram

- On nije ni kriv ni dužan, dobro je dete i nema veze sa životom, ni sa kriminalom... Eto, nažalost, dokle god nose etiketu biće kao da su oni kriminalci, koji veze nemaju sa tim. Ako neko nešto napravi - oni njih hapse! - zaključila je Goca.

OTKRIVAMO - DA LI SU LUNA I MARKO I DALJE ZAJEDNO... Jedna sitnica na FOTOGRAFIJI IH RAZOTKRILA! Fanovi gore od želje da SAZNAJU!

Foto: INSTAGRAM.COM/ZORANASIJAN, PRIVATNA ARHIVA

Podsećamo, Goca je sa pokojnim Zoranom Šijanom dobila ćerku Zoranu i sina Mirka, a Zoran iz veze sa Goranom ima sina Vukašina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drinka

pre 4 godine

Ne treba deci verovati. Bio je u toj grupi. Neka menja društvo i ponašanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija