• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

18:06 >> 18:09

Obezbedite najbolja mesta na MAC-u! Počela prodaja ulaznica za muzički spektakl godine po promotivnim cenama!

Estrada

Obezbedite najbolja mesta na MAC-u! Počela prodaja ulaznica za muzički spektakl godine po promotivnim cenama!

Podeli vest

Uživajte u nastupima svojih omiljenih regionalnih zvezda iz najveće blizine – obezbedite sebi najbolja mesta na manifestaciji Music Awards Ceremony 27. januara u Štark Areni u Beogradu!

Prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnim cenama počela je danas na sajtu tickets.rs, a Ultra Fan Pit, Exclusive VIP i VIP Lounge platforme omogućiće vam da ovaj muzički spektakl doživite na potpuno drugačiji način.

Foto: Promo


Ultra Fan Pit ulaznica po ceni od 3290 dinara obezbeđuje najveću blizinu zvezdama – stajaća mesta u okviru glavne bine na kojoj se izvode nastupi. Za one koji žele da sede za stolovima u neposrednoj blizini bine, najbolji izbor su Exclusive VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 2990 dinara.

VIP Lounge omogućava vam da za sebe i svoje prijatelje obezbedite pakete ulaznica za mesta na izdignutoj VIP platformi. Paket od 4 ulaznice može se kupiti po promotivnoj ceni od 11.990 dinara, dok paket od 8 ulaznica košta 18.990 dinara.

Ulaznice za mesta na tribinama mogu se nabaviti po promotivnim cenama od 990 dinara za Nivo 400, odnosno 1990 i 2490 dinara za Nivo 200. MAC manifestacija će i ovog puta imati humanitarni aspekt, a organizatori Skymusic i CEBEF će deo svog prihoda od svake prodate ulaznice izdvojiti za
humanitarne svrhe.

Ceremonija je nedavno dobila prestižno međunarodno BEA priznanje za Muzički događaj godine, a 2020. dobija i pojačanje, pa će uz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju i Crnu Goru, u njoj učestvovati i Slovenija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija