• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

14.12.2019

09:06

NE TREBA MU DIREKTORSKA FOTELJA U OVIM GODINAMA! Suzana Jovanović iskreno o Popovićevom ZDRAVLJU, a evo šta je poručila Darku Laziću!

Estrada

NE TREBA MU DIREKTORSKA FOTELJA U OVIM GODINAMA! Suzana Jovanović iskreno o Popovićevom ZDRAVLJU, a evo šta je poručila Darku Laziću!

Podeli vest

Suzana Jovanović progovorila je o svom suprugu Saši Popoviću, za kog je rekla da bi red bio da ode u penziju

 - Moj Sale je 40 godina u svetu estrade i red bi bio da ode u penziju. Iskreno, nisam za to da teret i odgovornost nosi na svojim plećima -  iskreno priznaje Suzana Jovanović koja je baš zbog Saše Popovića i dece, svoju karijeru stavila na drugo mesto.

HAOS IZA KAMERA! Saša Popović zajapuren, VIKAO I PSOVAO - Boli je k**ac...! Nikad ga niste videli ovakvog (FOTO)

 - Došlo je vreme da smanji posao i tenziju, manje da radi, ali i da uživa. Najviše mi odgovara da u Grandu ostane kao kreativni direktor jer uvek je imao viziju i idejama išao ispred svog vremena -  dodala je Suzana.

Ona je otkrila i da li je direktorska pozicija uticala na Popovićevo zdravlje.

Foto: printscreen

 - Jako se nervirao jedan period, ali to je iza nas. Nigde ne teče med i mleko, svuda su usponi i padovi, tako je i nama išlo super, pa loše. Hvatali smo se u koštac sa problemima, ali u ovim godinama direktorska fotelja mu ne treba. Dokazao se više puta, a ja sam se jako nervirala, brinula za njegovo zdravlje, ali hvala dragom Gospodu Bogu, ono je savršeno -  izjavila je Jovanovićeva za "Svet".

SAHRANIĆE ESTRADU! Saša Popović otišao u PENZIJU, pa rešio da napiše AUTOBIOGRAFIJU: Tu je početak i kraj! PEVAČI U STRAHU!

Suzana je iznela mišljenje o tome što Darko Lazić i dalje ne brine o zdravlju.

- Da sam Darkova mama naterala bih ga da promeni život iz korena. Sale i ja mu stalno pričamo Darko ono je bila opomena, ovaj udes, preživeo si hvala dragom Bogu! Svi smo te oplakali i sada zaista moraš da uzmeš život u svoje ruke i da okreneš potpuno novi list! Ova knjiga koju si do sada ispisivao ne valja, baci je. Ne znam kako tog dečka da nateramo da vodi računa o svom zdravlju. Žao mi je, on je takva pevačina, nije ni svestan kakav je dar njemu Bog dao, on nije ni deset posto svog glasa i talenta iskoristio na pravi način. Može mnogo toga da napravi u životu, ne znam zašto nije izvukao pouku. Bez borbe nema rezultata -  zaključila je nekadašnja pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija