• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

16.12.2019

12:15

ZDRAVKO ČOLIĆ ODRŽAO ČETIRI OD NAJAVLJENIH ŠEST KONCERATA U ARENI - veče započeo najvećim HITOM

Estrada

ZDRAVKO ČOLIĆ ODRŽAO ČETIRI OD NAJAVLJENIH ŠEST KONCERATA U ARENI - veče započeo najvećim HITOM

Podeli vest

Čarolija zvana Čola

Eksplodirala je sinoć i preksinoć Arena od pozitivne energije i moćnog glasa legendarnog Zdravka Čolića. 

Prepuna hala obožavalaca i poštovalaca bila je uz najveću zvezdu Balkana na svakom od četiri održana koncerata, a ima ih ukupno šest (27. i 28. 12.) rasprodatih, kojim je oboiro sve moguće rekorde.

Foto: Promo

Fanovi su počeli da dolaze već od 18 časova kako bi zauzeli najbolja mesta i uživali u neprolaznim hitovima svog omiljenog pevača, večitog dečaka, koji u sedmoj deceniji peva jednako poletno, snažno i zanosno kao i na početku karijere.  Došli su sa svih strana kako regiona tako i sveta. Stotine kilometara nisu sprečile Zdravkove fanove da i po hladnom vremenu pohrle u Beograd. Ugrejao ih je Čola svojim glasom i ispunio srca hitovima koje su pevali zajedno sa njim.

Kada Zdravko Čolić izađe na scenu cela dvorana se ispuni posebnom energijom, publika horski peva svaku reč, bez greške, a svi se između sebe osećaju kao porodica. Zagrlili bi onog pored sebe čak iako ga prvi put vide, jer Čola svojom harizmom i toplim glasom pravi čaroliju koja omađija i najtvrđa srca. Ljubav iz njegovih pesama širi se dvoranom, atmosfera je podignuta do usijanja i svi žele da se noć nikada ne završi.

Foto: Promo

Obe večeri počeo je vatreno sa "Produži dalje", nastavio u brzom ritmu sa "Mjerkam te mjerkam", "Čija je ono zvijezda", a već na "Ti živiš u oblacima mala" sve je prštalo od energije u Areni. Toliko uzbuđenja, toliko radosti, ali i topline i prisnosi, Zdravkov kontakt sa publikom bio je opipljiv, a najveća beogradska hala njihala se u istom ritmu.

Dve prelepe balade "Loše vino" i "Svadbarskim skokakom" otpevao je uz pratnju muzičara, fenomenalnih producenata i njegovih vernih dugogodišnjih saradnika prijatelja Vojislava Aralicu i Nikšu Bratoša. A i ovoga putu raspršili su vatru u Areni i bubnjari Dragoljuba Đuričića.

Foto: Promo

I tako su se nizali hitovi tri i po sata. Veče je završio pesmom "Kuća puna naroda". Iako nova, ova balada uvukla se pod kožu svima, a reči "Pesmama da zagrlim vas" ostvarile su se kako Zdravku tako i hiljadama ljudi koji su bili sa njim četiri večeri zaredom.   

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija