• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2019

14:59

(VIDEO) NINA BADRIĆ OBJAVILA NOVU HIT BALADU I NAJAVILA NASTUP NA MAC-U!

Estrada

(VIDEO) NINA BADRIĆ OBJAVILA NOVU HIT BALADU I NAJAVILA NASTUP NA MAC-U!

Podeli vest

Dugoočekivani spisak regionalnih zvezda koje će nastupati na MAC ceremoniji u beogradskoj Štark Areni upravo je počeo da se otkriva – organizatori su potvrdili prvu zvezdu koja će zablistati na bini 27. januara. Nina Badrić nastupa na MAC-u, a informacija stiže tačno u trenutku kada je Nina predstavila javnosti novi singl, moćnu baladu naziva „Ratujem s tugom“

MAC 2020 biće, prema najavama organizatora, još spektakularniji od prethodnog. Svečana dodela nagrada trajaće tri sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Samo za tu priliku najveće regionalne muzičke zvezde, među kojima i Nina Badrić, imaće specijalno osmišljene nastupe, na najimpozantnijoj bini ikada viđenoj u ovom delu Evrope, sa zvučnim i svetlosnim efektima u skladu sa najvišim svetskim produkcijskim standardima, po kojima je organizator Skymusic već regionalno poznat.

Foto: Promo

Tekst potpisa

Osim nastupa na MAC-u, Nina je za 7. mart sledeće godine najavila i veliki koncert u Areni Zagreb, pa nova balada „Ratujem s tugom“ predstavlja najlepši uvod u njena dva najveća nastupa 2020. godine. 

Pre dve godine pesma „Rekao si“, proglašena pesmom godine, naznačila je sjajnu saradnju Ante Pecotića i Nine Badrić. Ovaj sad već uigrani tim upravo donosi snažnu numeru koja svojom melodijom prenosi vrtlog emocija o kojima govori.

- Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj.” - izjavila je Nina povodom nove pesme i dodala: „Moja publika, moji dragi prijatelji, imaju dovoljno vremena za naučiti tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lijepe glazbene trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavit ćemo to naše prijateljstvo. Iskreno, ne mogu dočekati taj dan. -

A da li će Nina svoju novu baladu izvesti i na MAC-u, za sada ostaje tajna. Ono što znamo je da je pre dva dana počelo glasanje za MAC 2020, i pesma „Rekao si“ nominovana za priznanje u kategoriji Pop numera ženskog izvođača, a u nominacijama se nalazi i Ninin prošlogodišnji koncert u Splitu. Glasanje za MAC numere obavlja se na sajtu https://musicawardsceremony.com/glasanje

- Jako sam uzbuđena, kako zbog moje nove divne balade, tako i zbog nominacije za pop izvođača, i jedva čekam nastup na MAC-u! Svakom muzičaru je čast i zadovoljstvo da nastupi na tako značajnoj regionalnoj muzičkoj manifestaciji. Najradije bih sada otkrila sve detalje, ali neka to ipak ostane iznenađenje – ostala je misteriozna Nina.

Hrvatska pevačica je u video poruci poželela pratiocima MAC-a srećnu Novu godinu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija