• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

23.12.2019

11:17

DONELI VELIKU ODLUKU?! Sofija Milošević se seli kod Luke u Madrid - podelila snimak svog dragog i napisala... (FOTO)

Estrada

DONELI VELIKU ODLUKU?! Sofija Milošević se seli kod Luke u Madrid - podelila snimak svog dragog i napisala... (FOTO)

Podeli vest

Isijava ljubav iz njih

Sofija Milošević i Luka Jović, koji su nedavno javno priznali vezu, sada su otišli korak dalje i već planiraju zajednički život u Madridu.

OGLASIO SE LUKAS! Nakon što se pojavila njegova slika sa BELIM PRAHOM, otkrio - Mi smo se zaj**avali, a neko je... ŠOK!

Fudbaler u ovom gradu živi već mesecima i zbog obaveza prema klubu nema nameru da se seli, ali je zato manekenka, kako bi mu olakšala, spremna da mu se pridruži i da se čak preseli u Španiju.

Foto: informer.rs

Sofija se ne odvaja od Luke, prati ga i velika mu je podrška na utakmicama gledala sa tribina, o čemu je izveštavala svoje pratice na društvenoj mreži Instagram.

NAPRAVILA FEŠTU U KAFANI! Ana Nikolić OVAKO puni baterije pred novi album - KAD JE ZAPEVALA CECINU PESMU, USLEDIO HAOS!

Dok je bodrila svog izabranika ona je uz snimak stavila emotikon srca, pa pokazala da je između njih dvoje sada sve u najboljem redu.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Optužili su me da sam mu rasturili brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - rekla je pre nekoliko nedelja Miloševićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija