• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

31.12.2019

19:32

ACA LUKAS PROGOVORIO O ZATVORSKIM DANIMA! To nisu normalni uslovi,to je tragedija...Evo za ša je sve bio OPTUŽEN!

Estrada

ACA LUKAS PROGOVORIO O ZATVORSKIM DANIMA! To nisu normalni uslovi,to je tragedija...Evo za ša je sve bio OPTUŽEN!

Podeli vest

Popularni pevač Aca Lukas otkrio je sve o svom hapšenju, zatvorskim danima, optužbama za nameštanje štek-stanova i kako je prebrodio najgore životne situacije

Zatvorski dani za Lukasa nisu predstavljali težak period. Šta više, lepo se odmarao tada i naspavao se.

Foto: PrintScreen Pink

 

- Nisam bio kod kuće kad su došli taj prvi put da me hapse sa šest, sedam džipova. Sa 30-40 naoružanih policajaca, na svu sreću. Hteli su da mi nameste da sam ja tražio štek-stanove za "zemunski klan". Trebalo je da ubace kod mene u stan da nekog čuvam od njih, trebalo je da naprave da sam ja član "zemunskog klana", i to im je bilo idealno i da onda ja kao ja ne izlazim iz novina, a da oni počiste sve okolo. Zahvalan sam im jer sam se odmorio i naspavao za ta četiri meseca. Bilo mi je lepo. Trenirao sam - rekao je Lukas i dodao:

Foto: Printscreen TV Pink

- Prvo sam bio u grupnoj sobi sa tri ili četiri čoveka, a onda su me prebacili u takozvani Hajat, gde su kao ove VIP ličnosti. Posle mesec i po dana su me vodili na suđenje, gde su me osudili na četiri meseca, i kad je trebalo da me puste do pravosnažnosti jer zakon predviđa za kazne kraće od četiri i po godine da se pritvorenik pusti kući, sudija je rekao da ostajem u pritvoru do pravosnažnosti. Tada me je tadašnji upravnik Aca Jovanović, mnogo dobar čovek, onako nervoznog i besnog sa suđenja, pozvao kod njega i pitao me: "Je l' ćeš da se žališ?" Kad sam rekao da hoću, podučio me je da to ne radim jer bih ostao u ćeliji, a ako se ne žalim, rekao mi je da će me već sutra poslati u zatvor u Padinsku Skelu, gde ću imati kakvu-takvu slobodu. Oni koji su me strpali u zatvor nadali su se da ću se žaliti i da ću narednih dva i po meseca živeti u paklu CZ. Tamo vidiš parčence neba pola sata u toku dana kad šetaš među zidinama. Četiri meseca u stanju je tragedija, to nisu normalni uslovi i zato postoji neki predlog da se pritvor u kaznu uračunava kao benificirani staž - ispričao je pevač.

LUKAS BRUTALNO ODBRUSIO ŠAŠIĆU! Nakon što ga je isprozivao zbog BELOG PRAHA, Aca ga SPUSTIO - On je moj BIOGRAF...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija