• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs/informer.rs

04.01.2020

18:21

Popović je živeo u soliteru u stanu od 17 KVADRATA! Ove detalje iz privatnog života direktora "Granda" retko ko zna: UPROPASTILA GA JEDNA BANKA!

Estrada

Popović je živeo u soliteru u stanu od 17 KVADRATA! Ove detalje iz privatnog života direktora "Granda" retko ko zna: UPROPASTILA GA JEDNA BANKA!

Podeli vest

Saša Popović danas je jedna od najmoćnijih ljudi u domaćem šoubiznisu, ali pre dvadesetak godina njegov život je bio sušta suprotnost

Zbog loših odluka izgubio je sve, a onda mu sreća osmehnula, te je danas mnogima uzor kada je reč o profesionalnom razvoju.

Saša je pre bavljenja diskografijom bio muzičar. On je 1976. godine osnovao je "Lira šou" bend. Kada je 1982. godine u ovaj bend došla Lepa Brena bend je preimenovan u "Slatki greh". Brena je bila deo ove grupe do 1991. godine, kada su izdali i poslednji album "Zaljubiška". "Slatki greh" se potom raspao, a Brena nastavlja solo karijeru.

SIN UBIJENOG POLICIJSKOG GENERALA OPLJAČKAO VILU SAŠE POPOVIĆA! Odneo satove i nakit vredne 12 MILIONA, EVO NA KOLIKO JE OSUĐEN

Nakon raspada "Slatkog greha", počele su i druge stvari da "raspadaju" u njegovom životu, pa je u jednom momentu, praktično, ostao bez ičega.

- Nakon velikog uspeha sa Brenom i “Slatkim grehom” kako je došao rat tako smo mi raspali. Jedno vreme nismo ništa radili. Ja sam smislio kako da egzistiram i onda sam prodao stan u Novom Sadu, kola, uzeo ušteđevinu, sve i stavio kod Dafine u njenu banku. Sećam se, 1993. godine 10. marta pukla Dafina, puk’o i ja. Nestalo sve. Ja sam stanovao tada u soliteru kod autoputa na 12. spratu u stanu od 17 kvadrata. Tu sam se zadržao tri i po godine. U međuvremenu smo mi pokrenuli “Zam produkciju”, ja sam tamo bio muzički urednik, komponovao sam pesme, lepo sam zarađivao od toga, a onda 1998. godine Brena i ja smo osnovali “Grand”, odvojili se od brata Rake Đokića, ostalo znate sve - ispričao je Saša Popović u emisiji "Balkanskom ulicom" 2018 . godine.

MILOŠ BIKOVIĆ ZA DAN ZARADIO 3 MILIONA EVRA! Ekstremna popularnost NAŠEG GLUMCA U RUSIJI!

"Grand" već skoro dvadeset godina važi za jednu od najjačih diskografskih kuća na celom Balkanu, a "Grandovo" muzičko takmičenje "Zvezde Granda" koje su počele sa emitovanjem 2003. godine, ubedljivo najgledaniji i njauspešniji ovakav televizijski format.

Foto: printscreen

Popović je jednom prilikom izjavio da ga je loše iskustvo sa bankom Dafine Milanovič naučilo kako da se bavi biznisom i pametno vodi svoju produkcijsku kuću. Popović je zato danas pravi primer uspešnog poslovnog čoveka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija