• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

11.01.2020

13:00

VELJKO I BOGDANA U KAFANI SLAVILI TRI GODINE LJUBAVI! Cecin sin i i trudna snajka lumpuju na Kopaoniku

Estrada

VELJKO I BOGDANA U KAFANI SLAVILI TRI GODINE LJUBAVI! Cecin sin i i trudna snajka lumpuju na Kopaoniku

Podeli vest

Veljko i Bogdana Ražnatović proslavili su tri godine ljubavi! Cecin sin je sa suprugom od prvog januara na Kopaoniku, gde dane provode na snegu, a noći u kafani

- Veljko i Bogdana tradicionalno posle Nove godine idu na Kopaonik, gde su se upoznali i smuvali pre tri godine. Oni su tamo već deset dana, a društvo im prave Anastasija i njen dečko Đorđe Kuljić. Na Kopu im se pridružio i Mirko Šijan sa devojkom Oljom, Bogdanina sestra Bojana i nas nekoliko prijatelja. Danju mi muškarci uglavnom skijamo, dok su devojke najčešće na bazenu, ali se uveče svi okupljamo u kafani - priča izvor blizak Ražnatovićima i dodaje:

Anastasija sa infuzije u kafanu

Anastasija nije zapevala sa svojim bratom u kafani jer je prehlađena! Ona prima infuziju, ali nije želela da propusti veselje, pa je došla u kafanu i sa dečkom Đorđem Kuljićem veselila se do zore!

- Veljko i Bogdana su nas pozvali da baš u kafani proslavimo njihovu godišnjicu. Okupilo se celo društvo, lumpovali smo do jutra! Pevala nam je Ana Kokić, koja je rešila da iznenadi Anastasiju, pa je zapevala i njen hit "Rane". U toku noći mikrofona se latio i Veljko, otpevao pesmu "Romanija" Halida Bešlića i sve vreme je grlio i ljubio trudnu Bogdanu. Nagovarali smo i Mirka da zapeva, da se uverimo da li je nasledio glas mame Goce Božinovske, ali on to nikako nije hteo!

Kako saznajemo, dok su Veljko, Bogdana i Anastasija na Kopaoniku, Ceca uživa u praznoj vili. Ona najviše vremena provodi u spa-centru u svojoj kući, a društvo joj ponekad pravi sestra Lidija.

O OVOME JE ĆUTALA 20 GODINA! Slike Arkanovog ubistva su joj svakog dana pred očima - Otkrila je da...

ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ POZLILO! Cecina ćerka završila na infuziji - evo šta joj se dogodila za vreme PRAZNIKA! (FOTO)

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija