• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

19.01.2020

23:15

ANA NIKOLIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA? Iskeširala 25.000 na odmor sa njim - ZALJUBLJENA DO UŠIJU donela DRASTIČNU odluku!

Estrada

ANA NIKOLIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA? Iskeširala 25.000 na odmor sa njim - ZALJUBLJENA DO UŠIJU donela DRASTIČNU odluku!

Podeli vest

Uživaju na prvom zajedničkom odmoru.

Ana Nikolić je promenila život iz korena i sada uživa punim plućima kako u novoj liniji, tako i u novom dečku. Pevačica je nedavno otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate, nakon čega je skoknula do Tajlanda, a za sve to iskeširala je oko 25.000 evra. Da joj ne bi bilo hladno, ona je navodno na put povela i svog dečka kojeg i dalje dobro krije od očiju javnosti.

SAZNAJEMO: KRISTIJAN MOLIO DA GLUMI U "JUŽNOM VETRU"! Reditelj ispričao o čudnom susretu s KRIMINALCEM U ZABELI!

Njih dvoje uživaju na prvom zajedničkom odmoru, a pevačica se šepuri fotkama u bikiniju na Instagramu.

- Ana nikada nije bila srećnija i zadovoljnija. Mršava je kao grana, stesala se, uradila nove pesme i zato je rešila da uživa za sve pare, jer kad izađe novi album, zaradiće ponovo. Pored toga, zaljubljena je do ušiju u novog dečka. Ne mogu da vam kažem ko je i šta je, jer će se naljutiti, ali gleda u nju kao u boga. On joj je bio vetar u leđa da figuru dovede do savršenstva, a sada, koliko vidim, fotografiše je na plažama. Ali Ana ne zapostavlja ni ćerkicu, skoro i da se ne odvaja od nje - priča Anina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

KAO VINO! PREVARILA JE MUŽA zbog njega - Obožavateljke Velikog brata su LUDELE za njim! NEMEŠ danas izgleda OVAKO!

Prema njenim rečima, Nikolićeva nema u planu da se udaje niti da više rađa decu.

- Nikada se to ne zna, ali, kako stvari stoje, želi samo da uživa u životu. Zanima je samo to da Taru izvede na pravi put. U brak više ne veruje, probala je i videla da taj papir samo pravi problem, pa je odlučila da bez ikakve birokratske obaveze bude sa svojim partnerom. Ni njenom dečku to ne smeta, naprotiv, podržava njene odluke i, koliko god budu mogli, neće se zajedno pojavljivati u javnosti. Oboje su na početku veze postavili stvari na svoje mesto i ne opterećuju se nebitnim stvarima. Ana se nekoliko puta opekla što je emotivni život dala na tacni, i to je rešila da ne ponovi - završava naš izvor.

AU! Jelena Karleuša ČESTITALA Dušku rođendan - POPILA IGNOR od muža jer je REPOSTOVAO samo čestitke od ATINE I NIKE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija