• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

21.01.2020

16:40

IMALA JE ŽESTOKI SUKOB SA POPOVIĆEM, a sada je on hoće u žiriju ZVEZDA GRANDA - Poznata pevačica promenila mišljenje o Saši

Estrada

IMALA JE ŽESTOKI SUKOB SA POPOVIĆEM, a sada je on hoće u žiriju ZVEZDA GRANDA - Poznata pevačica promenila mišljenje o Saši

Podeli vest

Spremna je da sarađuju ponovo?

Slađana Milošević mogla bi da se nađe u žiriju "Zvezda Granda", kako je istakao Saša Popović. Naime, direktoru "Grand" produkcije je privukla pažnju jedna izjava slavne rokerke.

NJU JE SAŠA POPOVIĆ IZBACIO IZ GRANDA! Gole slike je koštale VEĆE KARIJERE - Evo šta sada o tome kaže Zlata Petrović!

- Da pop i rok muzika imaju jednog Sašu Popovića - gde bi im kraj bio - izjavila je Slađana nedavno za domaće medije.

Foto: printscreen

Pričajući o angažmanu njenog kolege Đorđa Davida u ovom muzičkom talent šou-programu, Saša se osvrnuo na ovu izjavu Miloševićeve i istakao da bi mogao da je zamisli kao člana žirija.

IZGUBILA SAM SVE, SAD SAM NA NULI! Šok intervju DISKVALIFIKOVANE - otkrila nam je šta se desilo kada je NAPUSTILA imanje! O produkciji i Ivi...

- Slađana je super. Ona je top. To šta je ona pričala za "Grand", da li pozitivno ili negativno, nebitno je. Ona je obeležila jedno vreme, osamdesete godine prošlog veka, posebno njihov kraj. Mislim da bi ona čak bila dobra za žiri "Zvezda Granda - poručio je Popović.

Foto: Printscreen You Tube

Podsetimo, Miloševićeva i Popović su se sukobili u emosiji Da, Možda, Ne davne 2010. godine kada je tema bila Evrovizija. Te godine je Srbiju predstavljao Milan Stanković, iza kojeg je stajao Saša Popovići i Grand produkcija. Nakon verbalnog okršaja, Saša je ponudio Slađani da donese demo-snimak sa pesmama da ih presluša i ukoliko je kvalitetan, da ga objavi. Ova ponuda je usledila pošto je rok pevačica optužila Popovića da je uzurpirao medijski prostor kada je muzika u pitanju, i da ona godinama nema priliku da svoj novi muzički projekat približi publici.

(VIDEO) LUNA UŠLA U ZADRUGU, SVI IZNENAĐENI! Gagi se ŠOKIRAO, jedva izustio ove REČI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija