• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

16:49

Mozzart objavio kvote za najveći muzički događaj u regionu  Music Awards Ceremony! ČITAV PRIHOD IDE U HUMANITARNE SVRHE!

Estrada

Mozzart objavio kvote za najveći muzički događaj u regionu Music Awards Ceremony! ČITAV PRIHOD IDE U HUMANITARNE SVRHE!

Podeli vest

Prikupljen novac će biti namenjen za programe podrške rodnoj ravnopravnosti

Pored mogućnosti da proverite svoje znanje i osećaj kladeći se na Oskar 2020, Gremi nagrade ili kvalifikacije za evropsko prvenstvo u fudbalu koje se održava ove godine, kompanija Mozzart vam pruža mogućnost da okušate sreću i zaradite tipujući na drugu po redu dodelu nagrada Music Awards Ceremony (MAC), koja se održava 27. janura u Štark Areni. Humanitarni aspekt MAC-a podržava i ova društveno odgovorna kompanija, koja će ceo prihod od uplata nameniti za programe podrške rodnoj ravnopravnosti.

JOŠ VEĆE I JOŠ GLAMUROZNIJE! Evo kako će izgledati bina na MAC-u (FOTO)

Prema proceni Mozzart-ovih bukmejkera, najveće šanse za osvajanje nagrade u kategoriji novi izvođač ima mlada pevačica Angelina i ponuđena kvota na njenu pobedu je 1.15. Ukoliko, ipak, verujete da će titulu u ovoj konkurenciji odneti njena poznata kolegenica Luna Đo (6.00), na uloženih 500 dinara možete da osvojite 3000. Klađenjem na sve popularniju Breskvicu koju je proslavio hit Koraci u noći, na uloženih 1000, sa kvotom 9.00 zaradićete čak 9000 dinara!

Foto: Promo

Svi koji žele da uz Mozzart-ov tiket gledanje MAC-a učine uzbudljivijim kladeći se na svoje omiljene zvezde, dobro se zabave, a uz to i da zarade, mogu da daju svoje prognoze u okviru kategorija trap kolaboracija, novi izvođač i pop kolaboracija.

ANA IVANOVIĆ PODRŽAVA HUMANITARNU AKCIJU MAC-A! Podršku daju i Slobodan Trkulja, SARS, Sara Jo, Toni Cetinski, Knez...

Ukoliko smatrate da će najviše glasova publike u kategoriji trap kolaboracija osvojiti Tanja Savić i Corona za koje je kvota 50.0, na uloženih 500 dobićete neverovatnih 25000 dinara! Manje kvote, tj. najveće šanse za osvajanje nagrade u ovoj kategoriji imaju Jelena Karleuša i Gazda Paja (2.20), Jala Brat, Buba Corelli i Senidah (2.30), kao i Coby i Senidah (3.20).

Mnoge će obradovati i mogućnost da u okviru kategorije pop kolaboracija svoje poverenje poklone svojim omiljenim muzičkim zvezdama među kojima su Sergej Ćetković i Who See (2.15), Nataša Bekvalac i Coby (30.0), Danijela Karić i Ivan Mileusnić (30.0).

Foto: Promo

Svi igrači koji na Mozzart-ovim uplatno-isplatnim mestima širom Srbije, BiH i Makedonije, kao i na sajtu ove kompanije sastave svoj tiket kladeći se na MAC, direktno će pružiti podršku programima rodne ravnopravnosti, budući da će Mozzart sav prihod od uplata donirati u humanitrane svrhe.

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a, podržala je i nacionalna ambasadorka UNICEF-a Ana Ivanović, a ljudi dobre volje takođe mogu dati podršku ovoj humanoj misiji, budući da će sav prihod od prodaje MAC majica i deo prihoda od prodaje ulaznica organizator tako]e izdvojiti u humanitarne svrhe.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jelena Rozga, Buba i Jala, S.A.R.S., Balkanopolis i Nevena Božović nastupaju na MAC-u!
Estrada

Jelena Rozga, Buba i Jala, S.A.R.S., Balkanopolis i Nevena Božović nastupaju na MAC-u!

Njen emotivni nastup bio je jedan od najupečatljivijih na prvom MAC-u, a sa ceremonije je ponela i priznanje za najbolju pop numeru ženskog izvođača po oceni publike za pesmu “Uzmem koliko mi daš”. Nastupila je u pratnji Tončija Huljića, a 27. januara u Štark Areni Jelena Rozga imaće samostalni nastup, i ne krije uzbuđenje zbog ceremonije koja joj je ostala u najlepšem sećanju

27.12.2019

16:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija