• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

23.01.2020

21:20

ZVEZDA GRANDA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pomišljala je na najgore, a onda se ispostavilo da... SPREMILA SE ZA NASTUP, ali se on nije održao!

Estrada

ZVEZDA GRANDA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pomišljala je na najgore, a onda se ispostavilo da... SPREMILA SE ZA NASTUP, ali se on nije održao!

Podeli vest

Za zvezdu "Granda" Marinu Bogdanović, početak ove godine neće ostati u lepom sećanju

Naime, uoči dočeka Srpske nove godine, ona se nije dobro osećala i obratila je se lekarima. Ona je mislila da će se sve završiti kratkim lekarskim pregledom ili da će joj biti prepisani lekovi, međutim, ona je uoči proslave zadržana u bolnici, gde je ostala nekoliko dana.

Pogledajte ŠANELOVU kolekciju za proleće/leto i BIĆE VAM JASNO KOJI NAS TRENDOVI OČEKUJU! (GALERIJA)

 

BIO JE NA MOM NASTUPU! Istina o odnosu Kaće i Eda - Pevačica OTKRILA kako su se upoznali - Nakon priče da su bili u ŠEMI, REKLA OVO!

 

– Za mene je to bilo stvarno traumatično. Otišla sam kod lekara. I to našminkana i spremna da posle odem na radim doček. Međutim, zbog nekih simptoma, pomislili su da je neki ozbiljniji ginekološki pregled i zadržali su me u bolnici - otkrila je Marina za Espreso.rs i dodala:

– Ta tri dana su mi bila najstresnija u životu. Ono kada ne znaš šta ti je i pomišljaš na najgore. Ispostavilo se na kraju da je sve dobro i da je u pitanju samo teža prehlada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Praznici nam stizu ???❤️? #holidayseason #red #reddress

Објава коју дели Marina Bogdanovic (@marinabogdanovic) дана 13. Дец 2019. у 3:47 PST

Marina je zbog zdravstvenih problema morala da otkaže više nastupa. Na sreću, sada se oporavila i ponovo je u stanju da se posveti svojoj publici i svom poslu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija