• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

01.02.2020

10:11

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ KUPILA STAN U BEOGRADU NA VODI! Pevačica dala 210.000 EVRA za ovaj luksuz, a jela je samo HLEB I AJVAR da bi uštedela PARE!

Estrada

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ KUPILA STAN U BEOGRADU NA VODI! Pevačica dala 210.000 EVRA za ovaj luksuz, a jela je samo HLEB I AJVAR da bi uštedela PARE!

Podeli vest

Aleksandra Mladenović tvrdi da je godinama živela na ajvaru i hlebu da bi se skućila u Beogradu. Smucala sam se kao podstanar, a sada imam svoj krov nad glavom, kaže "Zvezda Granda"

Folkerka Aleksandra Mladenović (25) kupila je stan u Beogradu na vodi od 210.000 evra! Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" tvrdi da je godinama živela na ajvaru i hlebu da bi se skućila u Beogradu.

PORED ĐAKUZIJA VIKI IMA I BAZEN! Pokazala sav LUKSUZ BEOGRADA NA VODI jednom slikom!

PEVAČICA UŽIVA U LUKSUZU U BEOGRADU NA VODI! Viki dala 1.500.000 evra za stanove, a evo kako je ZARADILA TOLIKE PARE!

 

Miljenica Cece Ražnatović, koju je folk zvezda angažovala da peva na svadbi sina Veljka, pre dva dana je u kešu isplatila nov stan od 60 kvadrata.

Potpisala ugovor

Foto: printscreen Instagram viki_miljkovic

Pogled sa balkona u Beogradu na vodi

- Aleksandra mi se pohvalila da je potpisala ugovor o kupovini i da će se uskoro useliti. Svaki evro od nastupa je štedela za stan. Zacrtala je da živi u Beogradu na vodi, gde je izabrala stan od 60 kvadrata. S obzirom na to da kvadrat košta 3.500 evra, iskeširala je 210.000 evra - priča izvor blizak Aleksandri i otkriva odakle pevačici toliko novca:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras @club_village_vienna ❤❤❤❤ Vidimo se uskoro! ?????

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана 18. Јан 2020. у 3:06 PST

 

60 kvadrata

ima Aleksandrin stan

- Moja Aleks je na početku karijere zarađivala 2.000 dinara po nastupu, a sada je među najtraženijim pevačicama u "Grandu"! Za jednu tezgu dobija 4.000 evra. Eto, za tri i po godine, otkad je učestvovala u finalu "Zvezda Granda", uspela je da skupi dovoljno para za stan. Svi iz njene rodne Žitorađe smo ponosni na nju.

JK me kinjila jer sam pevala Cecine pesme

Aleksandra kaže da je uspela iz inata Jeleni Karleuši, koja ju je vređala dok se takmičila u "Zvezdama Granda".

- Pogodilo me je to što mi je Karleuša pre nekoliko godina rekla da ću biti kafanska pevaljka. Ona me je u početku takmičenja hvalila, ali kasnije je počelo da joj smeta što pevam Cecine pesme. Kada me je pred kamerama uvredila, rešila sam da joj dokažem da ću uspeti! - rekla je nedavno Mladenovićka.

Ostvarila san

Aleksandra kaže da je ostvarila san i da jedva čeka da se useli u novi stan.

- Neke moje koleginice imaju bogate roditelje, a kod mene je skroz drugačija situacija. Na svako snimanje u "Grand" dolazila sam autobusom. Moji roditelji su prodavali lubenice da bih imala za put. Kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam samo 400 evra. Brzo sam ostala bez tih para i samo sam čekala vikend da idem da pevam. Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela - rekla je Aleksandra i dodala:

- Došla sam u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan! Ali najbitnije mi je da imam krov nad glavom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана 27. Јун 2019. у 9:22 PDT

 

DIZALICOM JOJ UNOSILI ĐAKUZI! Pevačica luksuzno opremila stan u BEOGRADU NA VODI - pokazala svaki detalj, SKUPO! (FOTO)

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

Komšije Viki, Đani, Jelena i Žika

 

U Aleksandrinom komšiluku u Beogradu na vodi su njene kolege Đani i Viki Miljković, teniserka Jelena Janković i voditelj Žika Nikolić. Viki za sada drži rekord među poznatima, kupila je čak tri stana - u jednom živi sa porodicom, drugi je poklonila bratu, a treći iznajmljuje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 4 godine

Nije bitno koliko i gde je dala, bitno je da li je izmirila porezne obaveze prema drzavi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija