• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

05.02.2020

12:09

NEĆU SE SMIRITI DOK NE POSTANEM NOVA CECA! Folk pevačica želi da bude najveća zvezda u Srbiji, a onda je progovorila o PRVOM SE*SU!

Estrada

NEĆU SE SMIRITI DOK NE POSTANEM NOVA CECA! Folk pevačica želi da bude najveća zvezda u Srbiji, a onda je progovorila o PRVOM SE*SU!

Podeli vest

Gabrijela Pejčev kaže da priželjkuje karijeru Cece Ražnatović! Pevačica, koja se proslavila pesmom 'Luda po tebe', nikada neće zaboraviti nastup sa pokojnim Šabanom Šaulićem i Miroslavom Ilićem, kao ni kada je zbog bolesti morala da otkaže tezge

Gabi se u našem leksikonu prisetila i prvog seksa i otkrila nam kojim ritualom započinje svaki dan.

 

U Beogradu volim...

- Ma to je grad sa mnogo mogućnosti. Volim ljude u Beogradu, restorane, a posebno kada dođe leto. Uživam u hrani, kao i u pogledu na grad koji ima posebnu energiju.

(VIDEO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ISKALILA BES! Voditeljka Pinka nabola ju je krošeom!

GABI PEJČEV KUPUJE STAN OD PESME IZ "JUŽNOG VETRA"! Stidela se uloge PEVALJKE, a ovaj USLOV ju je ŠOKIRAO!

Dan počinjem sa...

- Čim ustanem volim da se istuširam hladnom vodom i popijem kafu. Ranije sam dugo ostajala u krevetu i izležavala se, a sada to više ne radim i mnogo se bolje osećam.

Teretana ili fitnes...

Gabrijela Pejčev čvrsto rešila da napravi karijeru poput svoje slavnije koleginice Cece Ražnatović

- Volim da treniram, pre svega zbog zdravlja, ali i zbog lepšeg izgleda. Nisam zavisnik, ali imam trenera koji sa mnom radi i tera me da redovno dolazim na treninge.

U kafani naručim...

- Volim da mi zapevaju neku od Šabanovih pesama. Često naručim: 'Svirajte noćas samo za nju. ' To mi je omiljena pesma i, kada je zapevaju, uvek se hvatam za novčanik.

Zaplačem kada...

- Dešava mi se da zaplačem zbog nekih uspomena koje su vezane za porodicu i mog pokojnog oca. Ne plačem često, ali mi se desi da pustim suzu dok slušam neku pesmu koju je on voleo.

Nikad ne praštam...

- Pre sam kao mlađa praštala i tolerisala sve i svašta i pravila razne kompromise. Sada najbliže ljude mogu da nabrojim na prste jedne ruke. Više nikome ništa ne praštam i lako precrtam ljude. Mnogi su me razočarali i izdali, tako da sada, ako nešto ne valja, sve sečem u korenu. Mnogo je lepše živeti tako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨✨

A post shared by Gabrijela Pejčev (@gabrijelaofficial) on Jan 17, 2020 at 3:11am PST

 

Karijera pevača...

- Mnogo treba voleti ovaj posao da bi se na estradi opstajalo godinama. Volela bih da imam karijeru kao Ceca Ražnatović. Ona je jedna jedina i neponovljiva. Ma neću se smiriti dok ne postanem nova Ceca.

Prvi poljubac...

- Toga se ne sećam, iskreno. Ko zna kada je to bilo.

Prvi se*s...

- Sa mojim prvim dečkom. Zabavljali smo se par godina, bili smo baš mladi. Voleli smo se iskreno dok je trajalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neka nas sve samo radosti i veselja prate! Ziveli!?❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Nov 30, 2019 at 9:31am PST

 

Najlepši trenutak u karijeri...

- Nikada neću zaboraviti koncert Šabana Šaulića i Miroslava Ilića u Sofiji. Bilo je u publici više od 17.000 ljudi. Ja sam bila njihov gost na koncertu i to je bio neopisiv događaj koji će mi ostati ceo život u sećanju.

Iz detinjstva pamtim...

- Imam prelepe uspomene koje sam provodila na selu kod babe i dede. Sećam se i igračaka koje mi je tata donosio kada dođe sa nekog puta. Sećam se i maminog glasa koji me zove da uđem unutra jer sam ceo dan napolju.

Teško mi je palo...

- Kada sam prošle godine imala gnojnu anginu, zbog koje sam otkazala pet nastupa. Nisam mogla noćima da spavam koliko mi je bilo loše. Provela sam dve nedelje na infuziji i primajući injekcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????? . . . #gabrijelapejcev #ludapotebe #singer #lovemylife

A post shared by Gabrijela Pejčev (@gabrijelaofficial) on Dec 4, 2019 at 7:25am PST

 

Kuvanje i kuhinja...

- Živim sama, pa mi nije baš zgodno da kuvam samo za sebe. Mogu da se pohvalim da dosta stvari znam da spremim i zahvalna sam mami koja me je naučila da kuvam. Odlično se snalazim u kuhinji.

KONAČNO SE VRAĆA NA MALE EKRANE! Bojana Ristivojević NIJE MOGLA DA ODBIJE ponudu OVE televizije - Vodiće popularnu emisiju na...

RADA MANOJLOVIĆ PREŽIVELA DRAMU NA AERODROMU! Pevačica je OVO nosila u KOFERU, a onda joj se desila NEPRIJATNOST!

Najbolji glumac...

- Uvek dajem prednost domaćim, tako da mi je Dragan Bjelogrlić zauvek najbolji. Posle serije 'Senke nad Balkanom' još veći sam njegov fan.

Prijateljstva na estradi...

- Mislim da postoje, jer sam ja sa mnogima u superodnosima. Sa kolegama se viđam na kafi i na tezgama i uvek se lepo ispričamo.

Usvajanje dece...

- Apsolutno podržavam. Ako neko nema drugih mogućnosti, treba da usvoji dete. I ja ću to uraditi, ako me život bude naterao. Nije mi bitno da li je muško ili žensko, bitno je samo da mu pružim ljubav i krov nad glavom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija