• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

08.02.2020

10:39

JELISAVETA ORAŠANIN NIKAD ISKRENIJA: Teo i ja smo smo morali da potražimo POMOĆ LEKARA, zato smo danas SREĆNI I PONOSNI! (FOTO)

Estrada

JELISAVETA ORAŠANIN NIKAD ISKRENIJA: Teo i ja smo smo morali da potražimo POMOĆ LEKARA, zato smo danas SREĆNI I PONOSNI! (FOTO)

Podeli vest

Jelisaveta Orašanin kaže da nije mogla da zatrudni prirodnim putem, pa su ona i njen suprug Miloš Teodosić potražili pomoć lekara. Spremna sam da ponovo idem na vantelesnu, rekla je glumica

Jelisaveta Orašanin je otkrila da su ona i Miloš Teodosić pomoću vantelesne oplodnje dobili ćerku Petru. Glumica i košarkaš venčali su se u junu 2017. i želeli su što pre da postanu roditelji, a ta želja im se ostvarila pre godinu dana.

2 godine

su Jelisaveta i Teo u braku

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru! - rekla je glumica, koja se porodila u Los Anđelesu 13. februara prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❄️ @hotelcrnivrh ❄️ #hotelcrnivrh

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 5. Феб 2020. у 2:57 PST

 

To nije sramota

Jelisaveta je spremna da ponovo ode na vantelesnu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 15. Дец 2019. у 11:10 PST

 

- Ako opet budem imala iste probleme, naravno da ću ponovo na vantelesnu. Kod nas je to tabu, ljude je sramota da pričaju o tome. Nema razloga za to! Ako je to jedini način da budete roditelji, treba to da uradite!

JELISAVETA STAVILA TAČKU! Nakon priče da se RAZVODI i stalno svađa sa Teodosićem, saopštila svima... (FOTO)

Jelisaveta se sa ćerkom Petrom i mužem Milošem preselila u Bolonju, gde košarkaš igra za klub Virtus.

- Skućili smo se! Sredili smo sve, kupila sam i jednu biljku, ne znam šta ću sa njom ako se ponovo budemo selili. Bolonja je super pozicionirana, mnogi lepi gradovi su udaljeni sat-dva. Kada je muž na putu, koristim svaku priliku da sa detetom sednem u voz i odem da vidim neki drugi grad - kazala je Jelisaveta.

Nedostaje joj muž

Glumica zbog muža uči italijanski, a zbog posla ruski jezik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ljubica⭐️

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 18. Сеп 2019. у 2:24 PDT

 

- Posvećena sam učenju ta dva jezika. Na ruskom sam snimila film "Hotel Beograd", koji će premijerno biti prikazan u martu u Moskvi. Volela bih da mi otvore vrata u Rusiji - kaže glumica i dodaje da joj suprug mnogo nedostaje kada snima u Rusiji:

JELISAVETA ORAŠANIN ZAMOLILA... Ovim postom glumica je pobrala simpatije mnogih pratilaca!

- Volela bih da sam sa njim 24 sata dnevno! Vezana sam i za njegovu porodicu, često idem u njegovo rodno Valjevo čak i kad Miloš nije tu.

Jelisaveta se osvrnula i na početak ljubavi sa košarkašem, kog je upoznala još dok je bila u vezi sa Vukom Kostićem, a on sa Anastasijom Ražnatović.

OTKRILA ŠTA JOJ PREDSTAVLJA PROBLEM...Evo kako se Jelisaveta Orašanin snašla u Italiji!

- Upoznala sam ga u kafani, sedeli smo za istim stolom. Tada sam bila zaljubljena u drugog, pa ništa nisam osetila prema njemu, a i on je bio u vezi. Kasnije, kada smo oboje bili slobodni, ponovo smo se sreli i zaljubili jedno u drugo! Tako je sve počelo - ispričala je glumica.

Bila sam problematično dete

Jelisaveta se nada da ćerka Petra neće biti nemirna kao ona.
- Kao mala sam bila problematična, padala sam sa motora, lomila sam ključnu kost... Mama je plakala što sam upisala glumu, bila je očajna! Htela je da studiram psihologiju - rekla je Jelisaveta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija