• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

09.02.2020

10:37

NIKOLIJA PROGOVORILA O VANBRAČNOJ ZAJEDNICI SA RELJOM! Pevačica konačno iznela DETALJE koje NIKO NIJE ZNAO! Evo šta se dešava iza zatvorenih vrata!

Estrada

NIKOLIJA PROGOVORILA O VANBRAČNOJ ZAJEDNICI SA RELJOM! Pevačica konačno iznela DETALJE koje NIKO NIJE ZNAO! Evo šta se dešava iza zatvorenih vrata!

Podeli vest

Nikolija Jovanović i Relja Popović već godinama žive u vanbračnoj zajednici, a na odlazak pred matičara nije ih nateralo ni rođenje ćerkice. Nikolija je sada odlučila da iznese i nove detalje njihovog odnosa

- Ne znam kako bi funkcionisala naša veza da ja radim od devet do pet, ili do osam, kako obično biva, ili da on nije tu vikendima. Ima tu, naravno, i poteškoća, kao kada se nedeljom vratimo umorni sa puta. Umesto da ga dočeka neka žena da ga raspakuje i spremi mu večeru, tu smo oboje nervozni, sa koferima i u fazonu smo: "Dalje od mene" - rekla je Nikolija.

Foto: Instagram/Nikolija Jovanović

- Mnogo ljubavi i rada je uloženo u naš odnos. Nekako smo se upoznali vremenom, tako da smo prevazišli raznorazne prepreke i predrasude. Sad je dosta lakše, i nadam se da će sa godinama biti sve lakše. Ja uvek pravim najviše kompromisa u svakom odnosu. U horoskopu sam Vaga, pa mi je to u prirodi - dodala je pevačica.

SVE DRUGO MI JE POTAMAN! Vesna Zmijanac OTVORENO o svom najvećem poroku!

POSLE JEDNE IZGOVORENE REČENICE JE ZNALA DA SAM ČOVEK NJENOG ŽIVOTA! Relja Popović otkrio INTIMNE DETALJE iz odnosa sa Nikolijom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija