• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Lukić

18.02.2020

08:23

MAJA TAJKUN! Za godinu dana zaradila 1.440.000 EVRA, ima zakazane TEZGE TRI MESECA UNAPRED! (FOTO)

Estrada

MAJA TAJKUN! Za godinu dana zaradila 1.440.000 EVRA, ima zakazane TEZGE TRI MESECA UNAPRED! (FOTO)

Podeli vest

Maja Berović svakog vikenda ima po dva nastupa, koja naplaćuje po 15.000 evra. Prošlog petka pevala u Beogradu, a u subotu u Bernu. Ima zakazane tezge tri meseca unapred

Maja Berović (32) postala je prava estradna tajkunka - u poslednjih godinu dana zaradila je 1.440.000 evra, saznaje Informer. Ona je postala ubedljivo najtraženija pevačica u regionu: svakog vikenda ima po dva nastupa, koja naplaćuje po 15.000 evra!

SAMO ZA INFORMEROVE ČITAOCE! Maja Berović: Imam telo od pola miliona evra! Otkrila čiji telefon ŽELI U IMENIKU (FOTO)

KO MOŽE DA ODOLI MAJI U DONJEM VEŠU? Pevačica raspametila obožavaoce, ZVERAJU I ŽENE I MUŠKARCI!

Ima strategiju

- Maja ima zakazane nastupe tri meseca unapred. Ni sama ne zna kada je poslednji put imala slobodan vikend. U poslednjih godinu dana, otkad je objavila hitove "Pravo vreme" i "Neka stvar", skočila joj je cena nastupa, a menadžeri se otimaju oko nje jer Maja uvek puni klubove - kaže estradni menadžer koji je insistirao na tome da ostane anoniman i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veceras Cirih Club Face ? Ljubim vas ??? @huaweimobilers #Huawei #huaweip30pro #huaweinightmode

Објава коју дели Maya Berovic (@mayaberovicofficial) дана 25. Јан 2020. у 3:17 PST

 

- Maja je prošlog vikenda u petak pevala u Beogradu, a u subotu u Bernu. Od ta dva nastupa zaradila je 30.000 evra! Kad peva "preko grane", nekad pogodi i veći honorar. Rekla mi je da neće da pravi pauze sve do leta, kad hoće da otputuje na Bahame sa mužem.

Zarađuje više i od fudbalera!

 

Maja Berović godišnje više zarađuje i od najplaćenijih fudbalera u Srbiji! Folkerka zarađuje tri puta više od golmana Crvene zvezde Milana Borjana, čija je godišnja plata 500.000 evra. Ona je plaćenija i od Marka Grujića (milion evra), a jedino na crtu može da joj stane Ričmond Boaći, koji takođe godišnje u džep stavi oko milion i po evra. Sa druge strane, od fudbalera koji igraju u inostranstvu, Maja je plaćenija od Ivana Radovanovića (Đenova, 600.000 evra), Filipa Đuričića (Sasuolo, 700.000 evra), Nikole Milenkovića (Fiorentina, 800.000 evra) i Nikole Maksimovića (Napoli, 1.200.000 evra).

Menadžer kaže da Berovićeva ima dobru strategiju - snima samo brze, klupske pesme koje voli omladina.

- Maja prosto ume da prepozna koja pesma će postati hit. Eto, sve numere sa poslednjeg albuma su slušaju na svakom koraku. Ona je živa vatra na sceni, pravi odličnu atmosferu! Uglavnom peva po klubovima, gde dobija i najveće honorare, a taj jedan veliki koncert u beogradskoj Areni je napravila samo zbog prestiža. Zbog svega toga nije omiljena među koleginicama. Verujte mi da mnoge pevačice ne mogu da je podnesu! Ljubomorne su jer one pevaju za mnogo manje para i ne toliko često kao Maja - kaže menadžer.

Profesionalac

Pevačica ne voli da priča o zaradi, ali priznaje da nikad više posla nije imala.

- Ne pamtim kada sam ovoliko radila! Nastupam skoro svakog vikenda, pa ne mogu da otputujem na neki duži odmor. Napravila bih sebi neki slobodan vikend, ali mi je žao da otkažem nastupe. Od mene se traži da u svakom trenutku budem maksimalno profesionalna i ja se trudim da održim taj nivo - rekla je nedavno pevačica u jednoj emisiji.

 

 

U novogodišnjoj noći zaradila 100.000 evra

Maja Berović je jedina pevačica koja je u novogodišnjoj noći pevala na dva mesta. Ona je za doček 2020. godine najpre nastupila na platou ispred Skupštine grada Beograda, a potom u jednom noćnom klubu. Ukupno je zaradila oko 100.000 evra. Nije se odmarala ni za reprizu dočeka, kada je imala tezgu van Beograda.

 

Maja: Prvo karijera, pa deca!

Maja Berović zbog karijere još neće da postane majka! Pevačica je od tinejdžerskih dana sa Alenom Dragoslavom, za kog se udala 2016. godine, ali još ne planiraju porodicu.

- Alen i ja smo odavno naučili šta znače uzajamna podrška i ljubav. Hvala mu što ima razumevanja za mene i što shvata prirodu mog posla. Volimo se kao prvog dana! Naučili smo da se radujemo sitnicama, a to je važno. Za decu je još rano. Posvetili smo se karijerama. Roditeljstvo će doći u pravo vreme - rekla je Maja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
damiano

pre 4 godine

Hajde sad lepo da se vidi odakle pare, koliko su uplatili poreza, pa ako se utvrde nepravilnosti onda vracaj sve to i u corku bate i seke...

Djoka Vatreni

pre 4 godine

Znaju oni koga treba da podmite, zato i neplaca niko od njih porez. Svi oni zaradjuju papreno od tih gastarbajtere shirom sveta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija