• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: glossy/informer.rs

25.02.2020

18:27

NIKOLA KOJO SE ODSELIO SA VRAČARA! Njegova kuća je među kukuruzima, NEMA NI KOMŠIJE!

Estrada

NIKOLA KOJO SE ODSELIO SA VRAČARA! Njegova kuća je među kukuruzima, NEMA NI KOMŠIJE!

Podeli vest

Gužvu u saobraćaju, veliki velelepni stan u srcu Vračara i sve što nosi gradski život, glumac Nikola Kojo je ostavio i zamenio tišinom sela

Kako smo čuli, u Beograd dođe tek kada su temperature u debelom minusu, dok ostatak godine provodi u Sopotu. Selo mu očigledno prija iako je ceo život važio za gradskog momka. To je ujedno bio povod da se uputimo u selo Rogača, udaljeno nekih šezdesetak kilometara od Beograda, gde se Nikola Kojo skućio.

NIJE SAMO BIKOVIĆ OMRSIO BRKE! I on je imao ŽESTOKI SE*S u seriji - Uradio joj je nešto NA ŠTA NE BI SVAKA ŽENA PRISTALA! (VIDEO)

Svaki meštanin zna gde je Kojina kuća. Kažu da vreme najčešće provodi na jednom uzvišenju gde ima pogled na brojna brda, a oko njega se nalaze kukuruzi i jedva se putem može stići do njegove kuće. Pre desetak godina, Nikola je imao ideju da tu napravi svojevrsnu komunu za sve umetnike koji žele da pobegnu od grada, te je u prvom trenutku tu trebalo placeve da kupe brojne filmadžije. Međutim zbog problema oko papirologije i drugih sredstava odustali su od ove ideje, jedini istrajan u tome bio je Koja.

ŽELJKO SAMARDŽIĆ U DRUGAČIJEM IZDANJU! Pevač se opet poigrao s izgledom! (FOTO)

- Njegova kuća je među kukuruzima. Nema blizu komšije, potpuno je izolovan - kaže jedan meštanin, koji nam pokazuje da prođemo kroz jednu njivu da bismo stigli do odredišta.

Koju nismo zatekli kod kuće, ali smo se uverili da je sve što su meštani rekli istina. Drvena kuća opasana je livadama, druge kuće nema ni na vidiku. U velikom dvorištu nalazi se bazen, pomoćne kućice, trambolina za ćerkice, stari auto sa kojim se verovatno glumac vozi po selu i brojni baštenski nameštaj. Sve je uredno i pod konac, a nismo mogli a da ne primetimo da Koja očigledno sam cepa drva i vodi računa o čitavom imanju, jer je alat uredno okačen ispod strehe.

Foto: Printscreen You Tube

Supruga Nikole Koja

- Budu tu i njegova supruga, nekadašnja manekenka Aleksandra Đurić i tri ćerke, ali ne toliko često kao on. Za njih je napravio trambolinu i bazen, stvorio je svoj mali raj - kažu meštani, što beleži i objektiv našeg fotografa.

U centru sela, ali i okolnim mestima svi znaju za glumca, a meštani tvrde da vodi život kao sav normalan svet.

- Znamo o kome se radi naravno. Kao komšija je divan i neverovatno ljubazan - rekao nam je jedan od meštana kog smo zatekli u blizini imanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen Mijatovic

pre 4 godine

Preminuo Darko Lazic...uskoro obsirnije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija