• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

04.03.2020

10:40

BEBA NA PUTU! Trudna pevačica Jovana Nikolić - Miškoviću će roditi DEVOJČICU! Progovorila o IMENU

Estrada

BEBA NA PUTU! Trudna pevačica Jovana Nikolić - Miškoviću će roditi DEVOJČICU! Progovorila o IMENU

Podeli vest

Sada je njen red da bira!

Pevačica Jovana Nikolić i njen suprug biznismen Marko Mišković očekuju drugo dete.

Jovana Nikolić i Marko Mišković u avgustu će dobiti još jednu ćerku. Par ima stariju naslednicu Antoninu (7), koja se neizmerno raduje što će dobiti sestru.

VELJKO I JOVANA ODBILI ULOGE U "JUŽNOM VETRU"! Pevačica i bokser zamalo da postanu glumci

- Bila sam ubeđena da nosim dečaka, dok je Marko opet želeo devojčicu, a i Antonina. Pa eto, ispunila sam joj želju. Konačno će dobiti sestru o kojoj sanja već neko vreme - rekla je pevačica.

Foto: Informer

Kada je reč o imenu za bebu, Jovana, kaže:

- Imena je mnogo, a nas je troje. Svako ima svoje želje, tako da još nismo stigli ni do užeg izbora. Marko je dao ime Antonini pa mislim da je sada došao red na mene - rekla je ona.

VUK KOSTIĆ I BIKOVIĆ U ISTOM KADRU! Pogledajte FILMSKI SPOT za numeru iz "Južnog vetra" - baladu otpevala sjajna Jovana Nikolić (VIDEO)

Pop pevačica istakla je da još nije počela da priprema stvari za drugu bebu, jer je donela odluku da kupi samo ono što joj je neophodno.

- Nismo još počeli s tim, ali sada sam iskusnija pa sam odlučila da ću kupovati praktične, a ne lepe i moderne stvari. Verujem da će mi spisak potrepština skratiti i to što je mnogo toga ostalo od Antonine. Sve što budem mogla da iskoristim uzeću u obzir - navela je Jovana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija