• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Svet

07.03.2020

22:20

ANDREANA ČEKIĆ IDE POD NOŽ?! Verenik je nagovorio da poseti PLASTIČARA - Više neće imati OVO!

Estrada

ANDREANA ČEKIĆ IDE POD NOŽ?! Verenik je nagovorio da poseti PLASTIČARA - Više neće imati OVO!

Podeli vest

Pa zar i to?

Andreana Čekić navodno planira još jednu plastičnu operaciju, a podržao ju je verenik Marko Milošević. Naime, ona je rešila da se pozabavi linijom, počela je da mršavi, a sada želi da uradi "remont" grudi.

GORDANA ŠAULIĆ IZDALA PORODIČNU KUĆU gde je živela sa Šabanom - nećete verovati KOME! Preselila se u novi STAN

Foto: printscreen instagram

"Pošto je imala veće oscilacije u kilaži, grudi su joj malo pale, što je počelo da joj smeta. U početku je razmišljala da li uopšte da radi korekciju, ali kada ju je Marko podržao i rekao da joj posao zavisi i od fizičkog izgleda, pristala je. Iako se plašila kako će sve da ispadne, zadovoljna je krajnjim efektom, a ni Marko ne krije svoje oduševljenje. Njih dvoje se odlično slažu. Bilo je tu trzavica, ali prevazišli su sve to. Posle svega što je preživela u braku, Andreana stvarno zaslužuje da bude srećna, a njenu vezu sa Markom podržava i njena majka", rekao je izvor za "Svet", pa zaključio:

PEVAČ OTKAZAO NASTUP ZBOG KORONA VIRUSA, a Teodora Džehverović se ne PLAŠI - Nastupam u Subotici, ne može mi Korona NIŠTA

Foto: printscreen instagram

"Ona je stalno sa njima i valjda žena zna koliko se vole, pa je zato uz njega. Naravno, planiraju veliku svadbu, ali kako se priča, Darko Lazić joj neće biti kum, a Andreana razume i zašto i ne ljuti se."

ISPOVEST KARLEUŠINE DADILJE! Dala sam OTKAZ, postalo je NEIZDRŽIVO! Jelena se IŽIVLJAVALA - otkrila sve o njenoj aferi sa VRANJEŠOM!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija