• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

09.03.2020

17:16

MAMA ME JE SPREMALA ZA SE*SI SCENE! Ćerka Gordane Bjelice ŠOKIRALA IZJAVOM i očarala ulogom u JUŽNOM VETRU! (FOTO)

Estrada

MAMA ME JE SPREMALA ZA SE*SI SCENE! Ćerka Gordane Bjelice ŠOKIRALA IZJAVOM i očarala ulogom u JUŽNOM VETRU! (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Teodora Bjelica kaže da joj uopšte nije teško palo da se golišava pojavi u "Južnom vetru"

Manekenka Teodora Bjelica kaže da ju je za seksi scene u "Južnom vetru" spremala majka Gordana, najpoznatija po ulozi sekretarice Bebe u "Srećnim ljudima"! Mlada glumica se skinula u 8. epizodi hit serije Miloša Avramovića i dočarala lik promiskuitetne Mine, Baćine (Miodrag Radonjić) nove intimne prijateljice.

Partner za poželeti

Teodora tvrdi da joj nije bilo teško da glumi obnažena jer se dobro spremila za ulogu.

25 godina

ima Teodora Bjelica

- Mama mi je najviše pomogla. Ona me je pripremala za svaku ulogu, pa i za ovu u "Južnom vetru". Zajedno smo prolazile kroz tekst i sve scene. Gordana je odličan pedagog, tako da sam je pažljivo slušala i upijala njene savete - priča ćerka poznate glumice.

Foto: Privatna arhiva

Lepa manekenka veruje da će joj provokativne scene iz "Južnog vetra" biti odskočna daska za glumačku karijeru.

SNIMILA JE S*KSI SCENE SA BIKOVIĆEM I RADONJIĆEM! Teodora Bjelica biće iznenađenje JUŽNOG VETRA - njeni kadrovi ostaviće vas BEZ DAHA (VIDEO)

- Rekla sam sebi: "Sada je momenat. Ovo je velika prilika. Treba da je iskoristiš i pokažeš sebe u najboljem svetlu." Ponosna sam što sam uspela da prevaziđem tremu i što sam celu scenu odigrala kao da nisam naga. Imala sam ogromnu tremu, ali sam je prevazišla zahvaljujući reditelju Milošu Avramoviću. Dosta mi je pomogao i kolega Miodrag Radonjić. On je vrhunski profesionalac i partner za poželeti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream team @branko.bogicevic ?

Објава коју дели Teodora Bjelica (@teodorabjelica) дана 6. Мар 2020. у 10:26 PST

 

Teodora se nada da će se za nju naći mesto i u nastavku serije koju nedeljom na RTS prati skoro dva miliona ljudi:

BIKOVIĆ OTKRIO KAKVE GA DEVOJKE PRIVLAČE! Ona ne sme da gleda RIJALITI, međutim glumac ima i ove ZAHTEVE!

Foto: Privatna arhiva

- Drago mi je što smo toliko gledani. Radiće se i nastavak serije i tu ću, nadam se, ponovo zaigrati. Pojavila sam se ja i na početku, u sceni kada Maraš (Miloš Biković) izlazi iz zatvora, pa izlazimo u provod. Moja junakinja Nina je zapravo od početka tražila način da se približi Baći.

Foto: Privatna arhiva

Ređaju se uloge

Osim u "Južnom vetru", mlada glumica se pojavljuje i u seriji "Slatke muke", kao i u filmu "Hotel Beograd", gde se našla rame uz rame sa Milošem Bikovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know just the temperature you need ?

Објава коју дели Teodora Bjelica (@teodorabjelica) дана 3. Јан 2020. у 5:22 PST

 

- Svi me pitaju ko je bolji, Biković ili Radonjić, a meni su obojica odlični frajeri. Veoma ih poštujem i ne bih nijednog izdvajala. Obojica su mi pomogli svojim savetima - kaže Bjelica.

Sin Nade Macanković
glumi Bikovićevog sina

Sin glumice Nade Macanković i odbojkaša Bojana Janića Milutin (4) u "Južnom vetru" glumi dete Miloša Bikovića i Jovane Stojiljković. Ovo je prvi put da je mališan stao pred kamere, a prema mišljenju mnogih, talenat za glumu nasledio je od majke. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija