• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dn srpski telegraf/informer.rs

08.03.2020

22:23

TOKOM BEOVIZIJE POKRALI PEVAČA! Dok je pevao na bini, lopovi ušli u hotelsku sobu i uzeli OVU STVAR VREDNU 15.000 EVRA!

Estrada

TOKOM BEOVIZIJE POKRALI PEVAČA! Dok je pevao na bini, lopovi ušli u hotelsku sobu i uzeli OVU STVAR VREDNU 15.000 EVRA!

Podeli vest

Hari Mata Hari doživeo je šok nakon finalne večeri Beovizije, kada je opljačkan u svojoj hotelskoj sobi!

Pevač je ostao bez roleksa vrednog 15.000 evra. Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima sat je nestao iz njegove sobe, što je shvatio po povratku u hotel.

DA NIJE NJEGA, NE BI BILO NI NJE! Evo KO je napravio VELIKE HITOVE Emini Jahović! Pesma ''Da l' ona zna'' je njegovih ruku delo!

- Hari je ostavio sat na stolu u hotelskoj sobi i otišao na nastup, gde se zadržao nekoliko minuta. Nije ni pomislio da sat može da nestane. Kada se nakon nastupa vratio u sobu, bio je šokiran. Odmah je sišao na recepciju da prijavi nestanak i da zatraži snimak sigurnosnih kamera. Osoblje mu je izašlo u susret i odmah su mu dali snimke na uvid - okritva dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: A. Grbović

- Sem čistačice koja godinama radi u hotelu, niko nije primećen u hodniku na prvom spratu. Nikome nije bilo jasno kako je moguće da pevaču nestane vredan sat, dok ponovo nisu ušli u sobu i videli da je zaboravio da zatvori vrata od terase. 

JOŠ 2006. SE ZNALO ŠTA MISLE O SRBIMA! Na ovom muzičkom događaju je CRNA GORA prvi put okrenula leđa BRATSKOJ SRBIJI, i od tada sve ide nizbrdo... (FOTO/VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija